Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula jaksoi puristaa voiton WoVosta

10.12.2019

Tiistai-illan ainoassa Mestaruusliigaottelussa LP-Vampula nappasi täyden pistepotin sinnikkäällä esityksellä WoVosta 1-3 (25-23, 25-27, 23-25, 19-25), vaikka jaloissa varmasti painoi lauantain ja maanantain kamppailut.

Kuten erälukematkin kertovat, ottelu oli tasainen lähes alusta loppuun saakka. Tasainen oli myös liigan eliittilaitureiden taisto Taylor Sloverin ja Aleksandra Cveticaninin välillä. Slover vei tuosta kaksikosta tänään pidemmän korren tehden yhden pisteen serbialaista enemmän. WoVo olisi halunnut ottaa pisteitä syyskauden viimeisestä kotiottelustaan, sen näki mm. Tuomas Alatalon elekielestä, joka oli varsin pettynyt ottelun jälkeen. Vampula sai kuitenkin pisteitä mukaan pitkältä pohjoisen kiertueeltaan ja pääsee hyvillä mielin jatkamaan kohti viimeisiä koitoksia ennen ansaittua joulutaukoa.

LP-Vampula pelaa seuraavan kerran sunnuntaina 22.12. kotikentällään Pölkky Kuusamoa vastaan. WoVo suuntaa puolestaan vieraskiertueelle paria päivää aiemmin, kun vastaan asettuvat LiigaPloki sekä OrPo.

Outi Polso, WoVo:

-Meillä oli hyvä ilme pelissä, joten harmittaa ettemme saaneet varsinaista tulosta. Vastustajalla oli hyvä syöttö, mikä vaikeutti meidän oman pelin pyörittämistä. Oli siellä kyllä sellaista sähellystäkin meidän osalta ja vastustaja paransi omaa peliään ottelun edetessä.

Emilia Joensalo, LP-Vampula:

-Tänään tuntui ihan yhtä vaikealta kuin eilenkin. Koko viikko on ollut raskas ja haastava, ja tänään samat ongelmat jatkuivat. Oli siellä hyvääkin, mutta hieman väkinäistä vääntämistä. Kolme pistettä kuitenkin maistuu hyvälle tältä pohjoisen kiertueelta.

Tuomas Alatalo, WoVo:

-Joukkuetta ei voi taistelusta syyttää, kaikki oli varmaan liossa. Emme vain pystyneet tänään pelaamaan tarpeeksi hyvää lentopalloa, että olisimme ansainneet voiton. Johtoasemassa pelaaminen tuntuu olevan meille vielä opettelua, kun aikaisemmin olemme olleet niitä perästä tulijoita. Flow puuttui tänään, mutta täytyy antaa pisteet joukkueelle, että he yrittivät loppuun asti.

Darko Dobreskov, LP-Vampula:

-Tämänpäiväinen peli oli jopa vaikeampi kuin eilinen. Emme päässeet lähellekään sitä, mitä osaamme. WoVolla oli hieno sauma saada parempi tulos, mutta he eivät pystyneet kääntämään erien loppuja. En voi ymmärtää, miksi pelasimme kuten pelasimme, sen työstöä meidän on jatkettava.

LähiTapiolan pistekilpailu
3 Aleksandra Cveticanin, LP-Vampula
2 Jenni Jantunen, LP-Vampula
1 Taylor Slover, WoVo

PROLibero
Emilia Joensalo, LP-Vampula

Parhaat pelaajat:
WoVo: Outi Polso
LP-Vampula: Aleksandra Cveticanin

Parhaat pisteentekijät:
WoVo: Slover 21/+13, Lindgren 13/+3, Pyhäjärvi 10/+3
LP-Vampula: Cveticanin 20/+12, Andrikopoulou 12/+3, Jakic 11/+9

Yleisöä: 406

Ottelutilasto

Kuvat: Marko Junttila / WoVo

  Takaisin