Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula vailla mahdollisuuksia Hämeenlinnassa

30.11.2018

Naisten Mestaruusliigan sarjakakkosen ja -kolmosen kohtaamisesta ei muodostunut sarjataulukon mukaista taistoa perjantaina. Hämeenlinnan Lentopallokerho oli täysin ylivoimainen ja otti 17:nnen voittonsa keskinäisistä kamppailuista LP-Vampulaa vastaan yhtä monesta kerrasta. Erät olivat 3-0 (25-19, 25-18, 25-10).

Hämeenlinnalaiset olivat kaikessa vieraitaan parempia. Yleispelaajakaksikko Ronja Heikkiniemi - Suvi Kokkonen teki yhdessä 32/+24 ja kolmas avainpelaaja oli keskellä 11/+10 kirjauttanut Kateryna Kalchenko. Koko vieraiden hyökkäyskolmikko Felix-Nayara-Bright jäi reiluun 20% hyökkäystehoissa.

Kahdessa ensimmäisessä erässä Vampula yritti laittaa kampoihin oikein tosissaan mutta alistui tappioon kolmannessa erässä pistämättä suuremmin hanttiin.

Lentiskerhon peli oli hyvin organisoitua ja asenne pelaajilla loistava. Lentiskerhon kuusikkopeli alkaa olla hyvässä mallissa. Heikkoa lenkkiä ei löydy ja tähtipelaaja vaihtuu ottelusta toiseen.

Lentiskerhon valmentaja Matteo Pentassuglia:

- Ottelu oli meiltä erittäin hyvä. Parempaa en voisi kuvitella. Pelaajat toimivat juuri niin kuin opeteltiin ja Vampulaa vastaan pitää pelata. Asenne pelissä oli kohdallaan ja vaikka johdimme jo kolmattaki erää 21-10 niin silloinkaan asenne ei häilynyt”.

Ronja Heikkiniemi Lentiskerho:

- Kauden paras peli minulta tähän mennessä. Toivottavasti pystyn pitämään samaa tasoa jatkossa. Vastassa oli pari painavampaa syöttäjää mutta me pystyttiin itse myös painostamaan heitä syötöillä. Vampula on hyökkäysvoittoinen ja torjuntavoimainen joukkue mutta meidän asenne taisteluun oli tänään hyvä”.

LP Vampula Iida Paananen:

- Ei päästy pelirytmiin missään vaiheessa ja Lentiskerho pelasi kurinalaisesti. Me taas seisoskeltiin ja ihmeteltiin sitä, että meillä ei oikein mikään osa-alue ei toiminut.”

LP Vampulan kakkosvalmentaja Jani Lindgren:

- Meidän peli ei ollut parasta tänään siihen nähden mitä aikaisemmin on ollut. Vastustaja oli parempi kuin muut joukkueet tähän mennessä. Vastustajan koutsaaminen oli selkeästi parempi mitä meillä oli. Meidän peli tuskaista tänään.

Joukkueet kohtaavat uudelleen keskiviikkona, jolloin panoksena on paikka Suomen Cupin välierään LP Viesti - Nurmon Jymy voittajaa vastaan.

Ottelun parhaat:
LP Vampula Kia Bright ja Lentiskerhon Ronja Heikkiniemi.

Hämeenlinnan Lentopallokerho - LP-Vampula 3-0
25-19, 25-18, 25-10
Hämeenlinna: Heikkiniemi 17/+12, Kokkonen 15/+12, Kalchenko 11/+10
LP-Vampula: Bright 12/+4, Felix 7/0, Jantunen 5/+4

LähiTapiolan pisteet
3 Heikkiniemi Hml
2 Kokkonen Hml
1 Bright Vampula

PRO Libero
Porsanger, Hämeenlinna

Ottelutilasto

  Takaisin