Seuraa meitä somessa:

LP-Vampulalle taisteluvoitto - LP Kangasalalle täydet pisteet pohjoisesta

03.02.2019

LP-Vampula nousi ottelupallojen takaa 3-2 -vierasvoittoon Orivedellä ja LP Kangasala puolestaan nappasi viikonlopun toisen voittonsa pohjoisessa.

LP Kangasalalle täydet pisteet pohjoisesta

Liigakolmosen LP Kangasalan pohjoisen viikonloppu toi joukkueelle täydet kuusi sarjapistettä, kun lauantaisen Pölkyn kaadon jatkeeksi sunnuntaina WoVo Rovaniemi kaatui vaikeuksitta 0-3 (12-25, 15-25, 22-25).

WoVo ei johtanut ottelua kertaakaan. Avauserä alkoi vieraille 5-0, toinen 7-0 ja kolmaskin 5-1. LP Kangasalan hyökkäysprosentti oli kova 55, kotijoukkueen 40. Vieraat syöttivät komeasti 12 ässää, joista tammikuun pelaajaksi valittu hakkuri Nikki Taylor kuusi.

Yleisöä: 200

Makena Schoene, WoVo:

- Vastustaja tosiaan syötti tänään hyvin ja se toi meille vaikeuksia. Yritimme tehdä pieniä muutoksia pelin sisällä, mutta mielestäni teimme ne liian myöhään.

Mita Uiato, LP Kangasala:

- Pelasimme tänään hyvän pelin, syötimme hyvin ja hyökkäsimme hyvin. Kova syöttömme helpotti tänään meidän pelaamista paljon.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Meillä on iso homma miettiä, kuinka saamme nuo pelin alut kuntoon. Pari peliä menty nyt niin, että päästetään kaveri melkein 10-0 johtoon, eikä meidän pelaaminen ole lähelläkään sitä, millaista sen pitäisi olla. Pärjäsimme tänään pitkästä aikaa paremmin syöttö-vastaanotossa, mutta vastustajan passari oli tänään todella hyvä. Torjuntapeliin olen myös pettynyt. Ensimmäinen torjunta taisi tulla vasta kolmannessa erässä sen jälkeen, kun potkaisin pallon kattoon.

Arttu Keränen, LP Kangasala:

- Kaksi erää pelattiin todella hyvin, siihen olen tyytyväinen. Pelasimme paremmin kuin esimerkiksi eilen. Tiedossa oli, että WoVo tulee kovempaa kolmanteen erään, kuten tulivatkin. Tiesimme, mistä he hyökkäävät, mutta pieniä huolimattomuusvirheitä siellä tuli. Erän loppu oli kuitenkin taas hyvää.

Parhaat pelaajat:
WoVo: Makena Schoene
LP Kangasala: Mita Uiato

WoVo - LP Kangasala 0-3
12-25, 15-25, 22-25
WoVo: Schoene 17/+5, Jordan 6/+3, Klimova 5/+2
LP Kangasala: Taylor 16/+13, Haneline 16/+13, Peit 11/+6

LähiTapiolan pisteet
3 Uiato, LP Kangasala
2 Taylor, LP Kangasala
1 Peit, LP Kangasala

PROlibero
Sievänen, LP Kangasala

Ottelutilasto

LP-Vampula kasvatti loppukirinsä myötä eroa OrPoon

LP-Vampulan komea nousu päättyi Orivedellä voiton ja kahden sarjapisteen juhlimiseen. Näin LP-Vampula samalla kasvatti liigassa viidennellä tilalla eroa seuraavana olevaan OrPoon kahdeksaan pisteeseen. Vampula taas nousi tasapisteisiin Pölkky Kuusamon kanssa.

OrPon Saara Lepistö ylitti ottelussa 1000 liigapisteen rajan.

OrPo näytti vielä neljännessä erässä nappaavan illasta täyden pistepotin johtaen erissä 2-1 ja neljättä 20-14. LP-Vampulan tuplavaihdon ottaminen takaisin avasi kuitenkin vieraiden pelin. Toki kotijoukkueella oli vielä kolme eräpalloa, mutta ne kaikki LP-Vampula voitti Nayaran hyökkäyspisteillä. Lopulta vieraat veivät erän kuudennella eräpallollaan Kia Brightin päättäessä erän.

Viidettä erää edettiin vieraiden hallinnassa ja toisella ottelupallolla Kia Bright löi pelin päätökseen.

Claire Felix, LP Vampula:

- Tykkäsin pelistä, taistelu oli kovaa. Tilasto näyttää myös samaa. Oli todella mukava pelata.

Shannon Dugan, OrPo:

- Olen pettynyt, koska Cupissa pelasimme korkeatasoista ja oletin, että se taso olisi säilynyt.

Darko Dobreskov, LP Vampula:

- Onnittelut kollegalle Cup-voitosta. Nurmo tappion jälkeen olen tyytyväinen, että voitimme ja pystyimme tämän tasoiseen otteluun ja nousimme 2-1-tilanteesta voittoon. Olen iloinen, että annoimme yleisölle kunnon näytöksen lentopallosta.

Apostolos Oikonomou, OrPo:

- Onnittelut kolleegalle kovasta ottelusta ja voitosta. Olen vihainen, mutta en pettynyt. Ykköserästä ei voinut sen alun jälkeen odottaa erävoitoa. Toisessa erässä reilusta johdosta kaveria ei pitäisi päästää iholle. Ilta oli hyvä oppitunti meille.

Otteluisännät palkitsivat joukkueiden parhaina LP Vampulasta Felixin ja OrPosta Duganin.

OrPo - LP-Vampula 2-3
24-26, 25-21, 25-22, 30-32, 13-15
OrPo: Dugan 19/+9, Rantanen 18/+7, Dockery 17/+10
Vampula: Felix 20/+15, Nayara 20/+11, Bright 20/+7

LähiTapiolan pisteet
3 Felix, LP-Vampula
2 Dugan, OrPo
1 Nayara, LP-Vampula

PROlibero
Häkkinen, OrPo

Ottelutilasto

Kuvat:
Esko Nevala / WoVo
Veli-Jussi Lietsala / OrPo

  Takaisin