Seuraa meitä somessa:

LP Viesti Cupin välieriin helposti

22.10.2014

LP Viesti selvitti odotetun helposti itsensä lentopallon naisten Suomen cupin välieriin Oriveden Ponnistusta vastaan. LP-Vampula kaatui salolaiskäsittelyssä kahdesti, keskiviikkona Salohallissa 3-0.

- Meiltä puuttui kaksi avauskuusikon pelaajaa, mutta en lähde selittelemään asiaa sillä, me olimme kentällä aika lampaita, mm. ulkomaalaisten panos oli vaisu. Torjunnassa ja yleensäkin verkolla me pelin hävisimme, totesi vieraiden valmentaja Janne Harju.

Poissaolijoilla Harju viittasi Triin Kruudaan (nilkka ei kestä hyppäämistä), Elli-Noora Hiltuseen (varotoimenpiteenä käynyt kiropraktikolla) ja Hillaelina Hämäläiseen (tenttiviikko opiskeluissa).

- Olimme hyvin huonoja, ehkä vähän väsyneitäkin, katsotaan jo seuraavaan peliin. Oma pelini oli yhtä huonoa, kuvaili vieraiden parhaana palkittu keskipelaaja Daria Goriaeva.

- Tärkeintä oli selvä 3-0 -voitto, vaikka oli vaikeuksiakin, taidettiin lähteä ennakolta helpomman vastustajan vauhtiin. Hallissa oli välillä hiljaista kuin kirkossa, itse yritin pistää pystyyn tuuletuskilpailua ja voitinkin sen selvästi, latasi pohjanmaalaisverta suonissaan sykkivä keskipelaaja Laura Pihlajamäki, LP Viestin palkittu pelaaja.

- Tehtiin mukavan vähän hyökkäysvirheitä, vain neljä kappaletta ja tehoprosenttikin 56%. Torjunnasta on puhuttu aiempien pelien jälkeen ja se kohentuikin, tiivisti voittajien valmentaja Kari Raatikainen.

Kotijoukkueelta olivat sivussa keskipelaajat Pia Kinnunen ja Kaisa Jokinen sekä Kuortaneella opiskeleva Iida Murto.
- Kassu ja Pia olivat poissa ihan varmuuden vuoksi, Kassulla on nilkka ja Pialla olkapää kipeänä, kertoi Kari Raatikainen.

Välierät pelataan nekin kaksiosaisina: ke 5.11. klo 18.30 LP Viesti - OrPo ja 8.11. klo 17 OrPo - LP Viesti. Toisessa parissa pelaavat LiigaPloki ja HPK, finaali pelataan 4.1.2015.

Kuva: Osku Sahlsten

Ottelutilasto

  Takaisin