Seuraa meitä somessa:

LP Viesti kovassa turnauksessa Saksassa

01.10.2014

LP Viesti matkustaa varhain torstaiaamuna Saksaan, Wiesbadeniin ja osallistuu kovaan kaksipäiväiseen kansainväliseen harjoitusturnaukseen.

 Neljästä pelistä haetaan erityisesti kovuutta ajatellen tulevia lentopallon naisten Mestarien liigan otteluita.

- Saksassa päästään pelaamaan erilaista, kansainvälistä lentopalloa pelaavia joukkueita vastaan ja siitä on meille iso apu ajatellen Mestarien liigaa. Saksan-matka antaa meille myös oppia matkustamisesta, pelaamisesta ja harjoittelusta ulkomailla - onhan meillä muutama pelaaja, joille tämä kokemus on ihan uusi, tiivistää päävalmentaja Kari Raatikainen viikonlopun odotukset.

Jo ennen turnauksen ensimmäisiä pelejä LP Viesti ehtii järjestää kolme harjoitusta, niistä viimeinen ainakin osittain yhdessä Wiesbadenin joukkueen kanssa.

Wiesbadenin turnaukseen osallistuvat järjestävä seura VC Wiesbaden, sveitsiläinen Kanti Schaffhausen ja Mulhouse Ranskasta. Joukkueet pelaavat yksinkertaisen alkusarjan (4 erän otteluita), jonka jälkeen kaksi parasta pelaavat finaalin ja kaksi muuta joukkuetta pronssiottelun.

VC Wiesbaden on mielenkiintoinen Saksan liigan "suomalaisjoukkue", sillä siinä pelaa tällä kaudella kaksi mm. Suomen maajoukkueen pelaajaa, passari Kaisa Alanko ja yleispelaaja Pauliina Vilponen. Kaisa Alangolle Wiesbaden-kausi on jo toinen, Vilposelle ensimmäinen.

Sveitsiläinen Kanti Schaffhausen on LP Viestille/LP Salolle tuttu joukkue, sillä kahdesti euroarpa on heittänyt joukkueet vastakkain Eurocupeissa. Tällä kaudella se pelaa Challenge-cupia ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella Oriveden Ponnistuksen.

Ranskan mestaruusliigan viime kauden kuutonen Mulhouse oli mukana viime kaudella Challenge-cupissa ja eteni aina välieriin saakka, myös tänä vuonna se on mukana samassa kilpailussa.

LP Viesti kohtaa ensimmäisessä ottelussa lauantaina Wiesbadenin ja toisessa Mulhousen sekä sunnuntaina aamupäivällä Schaffhausenin. Sijoitusottelut pelataan sunnuntaina iltapäivällä.

Turnauksesta tarkemmin linkissä http://www.vc-wiesbaden.de/bundesliga-damen/news-berichte-bundesliga/1770-generalprobe-in-der-halle-am-platz-der-deutschen-einheit.html 

  Takaisin