Seuraa meitä somessa:

LP Viesti palasi voittojen tielle Rovaniemellä

14.10.2019

WoVo Rovaniemi ei saanut laitettua kapuloita LP Viestin rattaisiin erien aluissa ja salolaiset palasivat sunnuntaisen tappionsa jälkeen voittojen tielle selkein lukemin 0-3 (18-25, 17-25, 17-25)

WoVo saapui ottelun lämmittelyyn onnittelulaulun kera, sillä päävalmentaja Tuomas Alatalo vietti syntymäpäiviään WoVon keskitorjuja Aliisa Kähkölän ohella. Iloinen ilme ei siirtynyt kuitenkaan peliin saakka, vaikka ensimmäistä erää edettiinkin tasaiseen tahtiin. LP Viestin ykkösseitsikko teki erien aluissa kovaa jälkeä runnoen salolaiset liki jokaisessa erässä kymmenen pisteen johtoon. Viestin vaihtoruletin myötä WoVo pääsi aina hieman lähemmäksi viime kauden mestaria, mutta Viesti hoiti rutiinilla jokaisen erän kotiin. WoVon ottelut jatkuvat sunnuntaina ja maanantaina vierasotteluilla LP Kangasalaa sekä LP-Vampulaa vastaan, kun taas LP Viesti pelaa seuraavan kerran lauantaina kotisalissaan sarjanousija Puijo Wolleyta vastaan.

Outi Polso, WoVo:

-Odotin meiltä paljon parempaa. Vastustaja oli hyvä, eikä se sinänsä ollut mikään yllätys. Edellisiin otteluihin nähden tämän päivän suoritus oli todella heikko. Potentiaalia meillä on, mutta emme saaneet sitä mitattua yhtään ulos. Peliaggressiivisuutta ei ollut tänään tarpeeksi ja sen lisäksi hyökkäyksessä olimme tänään heikkoja verrattuna vastustajaan.

Anu Ennok, LP Viesti:

-Mielestäni pelasimme tänään paremmin kuin eilen. Silti meillä on vielä paljon kehitettävää esimerkiksi syöttötyöskentelyssä. Tämän päivän tavoitteena oli pelata paremmin kuin eilen, joten siinä onnistuimme ja voittoon pitää olla tyytyväinen.

Tuomas Alatalo, WoVo:

-Vahva Viesti oli tänään vastassa. Erinomaista hyökkäyspeliä heiltä ja puolustuskin toimi hyvin. He pystyivät tänään tylsyttämään meidän hyökkäyspelin aikalailla totaalisesti. Meillä oli tänään kuitenkin yksi tasaisimmista vastaanottopeleistä, joten hyökkäyspuolella meidän olisi pitänyt pystyä parempaan. Siinä on myöskin yksi selkeä kehityksen kohde. Ei ollut paras peli meiltä, mutta ei Viestikään kyllä antanut mitään mahdollisuutta. Meidän pitäisi pystyä pelaamaan aivan tapissa, mikäli meinataan pärjätä näille ihan kärkiporukoille.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

-Olimme tänään uudessa tilanteessa, sillä eilen kärsimme tällä joukkueella ensimmäisen tappion. Oli mukava nähdä, kuinka pelaajat käsittelivät sen ja miten he tulivat tänään peliin. Aloitusseitsikko hoiti hommansa tänään vakuuttavasti ja repi aina lähes kymmenen pisteen eron. Hyökkäystehomme ykkösseitsikolla oli tänään lähemmäs 60, mikä on kova lukema naisten peleihin. Lisäksi saimme WoVon vaarallisimmat pelaajat otettua totaalisesti pois pelistä. Netta Laaksoselle erityismaininta, sillä hän pelasi tänään ensimmäisen kokonaisen ottelun liberona ja hoiti vastaanoton ja puolustuksen hienosti.

LähiTapiolan pistekilpailu
3 Ennok, LP Viesti
2 Tuchashvili, LP Viesti
1 Polso, WoVo

PROLibero:
Netta Laaksonen, LP Viesti

Parhaat pelaajat:
WoVo: Outi Polso
LP Viesti: Anu Ennok

Parhaat pisteentekijät:
WoVo: Jordan 10/+6, Slover 8/-1, Lindgren 5/+1
LP Viesti: Czakan 11/+10, Ennok 11/+7, Pilepic 10/+5

Yleisöä: 348

Kuvat: Marko Junttila / WoVo

  Takaisin