Seuraa meitä somessa:

LP Viesti vahvistuu Lotta Kukkosella ja Tuuli Tuomisella

07.05.2024

Passari Lotta Kukkonen siirtyy LP-Vampulasta LP Viestin paitaan ja samoin tekee yleispelaaja Tuuli Tuominen Hämeenlinnan Lentopallokerhon suunnalta.

LP Viestin tulevan kauden joukkueen rakentaminen sujuu aikataulussa ja ensimmäiset uudet pelaajasopimukset ovat julkaisuvalmiita.

- Lotta Kukkonen pelannut jo pari kautta selvänä ykköspassarina Vampulassa ja varsinkin päättynyt kausi meni hienosti. Passariosastomme onkin nyt valmiina Lotan ja Iida Mikkosen kanssa. Taustaa Lotalla myös Salon Viestin junioripuolelta, jossa oli useamman vuoden eli hän palaa tavallaan kotimaisemiin. Tuuli Tuominen puolestaan tulee meille yleispelaajana, eli sillä pelipaikalla jossa hän aloitti liigassa ja johon siirtyi myös viime kaudella Hämeenlinnassa. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja joka tuo myös mukanaan aina tarpeellista kokemusta sekä esimerkkiä joukkueeseen. Hyvää kilpailua on siis tulossa laituriosastolle, LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen kertoo tyytyväisenä.

LP Viestin päävalmentaja Teemu Mäkikyrö on tyytyväinen uusiin sopimuspelaajiin.

- Lotta Kukkonen on parin viime kauden aikana ottanut isoja steppejä eteenpäin passarina, urheilullisesti. Hän toimii erittäin hyvänä esimerkkinä muille joukkueessa. Meillä on myös tällä kaudella vahva passarikaksikko, kun Iida Mikkonen on nuorena passarina valmis haastamaan Lottaa, Mäkikyrö iloitsee..

- Tuuli Tuominen palasi loppukaudesta takaisin yleispelaaja rooliin ja hän tuo meille laajuutta ja kokemusta yleispelaajien osastolle. Tuuli on monipuolinen pelaaja, jolla kaikki osa-alueet hallussa ja hän tuo myös harjoitteluun kokemusta ja taitoa, Mäkikyrö pohtii.

Nimi: Lotta Kukkonen
Pelipaikka: Passari
Pituus: 172cm
Synt.aika: 13.3.2002
Kasvattajaseura: Paimion Yritys
Aikaisemmat seurat/kaudet aikuisten tasolla: 2020: Kuortane
2020-2022: Orpo 2022-2024: LP-Vampula 

- Olen innoissani tulevasta kaudesta ja tyytyväinen siihen, miten kaikki palaset loksahtivat paikoilleen. Kotimaisista seuroista LP Viesti on ollut mielessäni pitkään, koska pelasin Salon Viestissä D- ja C- ikäisenä, jonka jälkeen lähdin Kuortaneelle. Nyt useamman liigakauden jälkeen palaan kotiseudulle. Tiesin jo neuvotteluiden aikana viettäväni kesän Salossa työskennellen, joten oli hienoa, että myös pelikuvioiden osalta pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen.

Nimi: Tuuli Tuominen
Pelipaikka: Yleispelaaja
Pituus: 175cm
Syntymäaika: 11.05.2001
Kasvattajaseura: Blues Volley
Aikaisemmat seurat/kaudet aikuisten tasolla: 2019-2020 LiigaPloki, 2020-2024 Hämeenlinnan Lentopallokerho

- On hienoa päästä Saloon pelaamaan! Useamman Hämeenlinnassa vietetyn kauden jälkeen kaipasin jotain muutosta ja LP Viesti tuntui siihen mahtavalta tilaisuudelta. Odotan innolla yhteistyötä Mäkikyrön ja muun staffin kanssa. Uskon, että tulevalla kaudella meillä on kasassa motivoitunut porukka, jossa jokainen on valmis tekemään töitä menestyksen eteen. Viesti on hieno organisaatio ja Salossa huippuolosuhteet pelaajana kehittymiseen, joten tuskin maltan odottaa kauden alkua.

Samaan aikaan myös LP Viesti Akatemia vahvistuu, kun libero Elle Rissanen siirtyy Saloon.

Nimi: Elle Rissanen
Pelipaikka: Libero
Pituus: 167cm
Syntymäaika: 22.01.2006
Kasvattajaseura: Varkauden NMKY
Aikaisemmat seurat: Leppävirran Viri, Varkauden NMKY, Puijo Wolley

  Takaisin