Seuraa meitä somessa:

LP Viesti vei toisenkin välierän

26.03.2017

LP Viesti nappasi lauantaisen kotivoittonsa jatkeeksi heti voiton vieraskentältä välieräsarjassa Oriveden Ponnistusta vastaan. Näin salolaiset johtavat otteluvoitoin 2-0.

Toinen välierä päättyi LP Viestille 3-1 (12-25,26-24,17-25,17-25) ja ottelusarja jatkuu tiistaina Salossa. Finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Kotijoukkueen tehokkain oli 21/+13 tehnyt Janisa Johnson, joka jäi avauspelin tapaan vaille tulitukea muilta.

LP Viestistä laitapelaajakolmikko Kosonen-Heikkiniemi-Vilpoinen takoivat 15-19 pistettä ja keskellä Nadezda Gokhshtein pertäi 17/+16 viiden torjunnan myötä.

OrPo sai pitkän pelirupeaman jälkeen koneensa paremmin käyntiin vasta toisessa erässä. OrPo vei sitä hyvällä pelillä ja kirjautti erän nimiinsä 26-24. Kolmannessa erässä OrPolla oli hetkensä, kun se johti 10-6, mutta terävyyden herpaantumisella tilanne tasoittui 11-11 ja Viesti karkasi 11-17 johtoon, joka säilyi erän loppuun 17-25. Neljännessä Viestin laajempi materiaali ja kevyempi tossu näkyivät ja loppulukemat olivat 17-25.

Viktoria Tuchashvili, LP Viesti:

- Tyytyväinen voittoon. OrPo pelasi tänään aivan erilaisen pelin kuin eilen. Kiitos, että oli viisi hyvää pelaajaa kentällä, että saatiin tapettua pallot.

Mechell Daniell, OrPo:

- Iloinen, että pelasimme paremmin kuin eilen. Salon torjunta ja puolustus oli hyvä. Parempaankin pystytään.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- Hyvä lentopallo-ottelu meidän osalta. OrPo oili tänään parempi kuin eilen. Meiltä löytyi kuitenkin enemmän ratkaisijoita. +/-miinus-lukemaan +55 olen tyytyväinen. Puolitoista erää olimme vaikeuksissa, kun OrPo sai puolustettua hyökkäyksemme. Nyt tiukka keskittyminen tiistain peliin.

Satu Natunen, OrPo:

- Eilinen meni tunnustellen. Tänään päästiin kiinni ja pieniä steppejä otettiin eteenpäin. Jokainen voi miettiä, montako peliä tässä on puolentoista viikon aikana pelattu. Kiitos porukalle, että taistelutahtoa on.

Otteluisäntä K-rauta Orivesi palkitsi joukkueiden parhaina LP Viestistä Viktoria Tuchashvilin ja OrPosta hyvin vaihdosta tulleen Mechell Danielin.

Yleisöä 402

Ottelutilasto

Kuvat: Veli-Jussi Lietsala

  Takaisin