Seuraa meitä somessa:

LP Viestiin seuran historian ensimmäinen hollantilaispelaaja

24.07.2020

LP Viesti on solminut 1-vuotisen sopimuksen hollantilaisen yleispelaajan, Anniek Siebringin, kanssa. 23- vuotias yleispelaaja saapuu Saloon Saksan Bundesliigasta, jossa hän edusti kaksi edellistä kautta VFB Suhl LOTTO Thuringenia.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen kertoo, että tietoja uudesta pelaajasta saatiin ex-lp viestiläiseltä Roosa Koskelolta ja mm. Plokia ja Vampulaa edustaneelta Taylor Brunsilta.

-Saimme sekä Koskelolta että Brurnsilta positiivista viestiä Siebringin peliesityksistä Saksassa. Hänellä on jo muutaman vuoden kokemus ulkomailla pelaamisesta, ja vaikka Saksassa hän sai peliaikaa vaihtelevasti, niin Bundesliigan taso on Mestaruusliigaa kovempaa.

-Odotan innolla ensi kautta LP Viestissä. Seura mahdollistaa taistelun mitaleista sekä pelaamisen Mestarien liigassa. Toivon näkeväni teidät pian ja terveenä Salossa, viestittää Siebring.

Joukkue alkaa Siebringin jälkeen olla aikalailla valmiina, mahdollisesti mukaan tulee vielä yksi yleispelaaja kotimaasta.

-Mielestäni joukkueen suomalaisosasto on kovempi kuin viime vuosina, mutta niin pitääkin olla, koska seitsikossa tulee olemaan maksimissaan kolme ulkomaalaista. Kova kausi on taas edessä pelimäärän suhteen. Vaikka Kuusamo ja Kangasala tuntuvat voittaneen niin viime kuin tulevankin kevään mestaruudet niin kyllä me lähdemme tiukasti haastamaan kaikkia joukkueita, toteaa Lemminkäinen.

Anniek Siebring, Hollanti
Syntymäaika 13.5.1997
Pituus: 180 cm
Pelipaikka: yleispelaaja
Seura 2018-2020: VFB Suhl LOTTO Thuringen, Saksa

  Takaisin