Seuraa meitä somessa:

LP Viestin kovuus liikaa Pölkylle

20.12.2014

LP Viesti (12-0) ei antanut Pölkky Kuusamolle (4-7) mahdollisuuksia yllätykseen kotoisessa Salohallissaan. Tusinan voittoja tällä kaudella täyteen saaneen LP Viestin voittonumerot olivat 3-0 (25-16, 25-13, 25-11).

- Kun Salo sai pelinsä kulkemaan - etenkin kolmannessa erässä - parhaalla mahdollisella tavalla, tuli aika rumaa jälkeä. Niin kauan kuin saimme pallo edes jollakin tavalla passarille, meillä oli mahdollisuutemme, mutta muuten olimme jäljessä, totesi vieraiden päävalmentaja Marko Kaakinen.

Vastaanotossa olikin suuri ero joukkueiden välillä: LP Viesti nosti pallot 65:n prosentin teholla taitavan passarinsa Viktoriia Tuchashvilin näppeihin ja sen jälkeen riehui verkolla etenkin serbipelaaja Dubravka Rakic, tehot 16/+16.

- Kun olemme pelanneet tällaisia tuplapelejä, toinen peli on lähes aina ollut parempi - niin nytkin. Pelaajat toteuttivat laadittua taktiikkaa eikä siihen paljon tarvinnut puuttua, totesi kotijoukkueen päävalmentaja Kari Raatikainen.

Hänen ei tarvinnut käyttää ottelussa yhtään aikalisää ja pelaajavaihtojakin vain pari.

Kuusamo jatkaa viikonlopun urakkaa sunnuntaina Pieksämäellä, LP Viesti lähti joulun viettoon ja palaa peleihin kotisalissaan 30.12. - vastustajana silloin niinikään Pieksämäki.

LähiTapiolan pisteet
3 Dubravka Rakic LP Viesti
2 Noora Kosonen LP Viesti
1 Roosa Koskelo LP Viesti

Parhaat pelaajat
LP Viesti Rakic
Pölkky Prokopenko

Parhaat pistenaiset
LP Viesti Rakic 16/+16, Kosonen 13/+9, Pihlajamäki 8/+7
Pölkky Prokopenko 13/0, Voronova 8/-1, Douck 4/-1

Ottelutilasto

Video lehdistötilaisuudesta 

Päävalmentaja KAAKISEN syyskauden paketointi (VIDEO)

  Takaisin