Seuraa meitä somessa:

Maajoukkueryhmään valittu Saara Holm jatkaa OrPossa

08.04.2020

Viime kauden naisten Mestaruusliigan toiseksi paras kotimainen pistenainen ja OrPon joukkueen kapteeni, Saara Holm, 22-182, on tehnyt kauden mittaisen jatkosopimuksen Oriveden Ponnistuksen kanssa.


Jyväskyläläinen aloittaa neljännen kauden OrPossa. Petäjäveden Petäjäisten kasvatti tuli syksyllä 2016 Jyväs-Lentiksestä ykkössarjan kautta OrPoon. Saarasta kehittyi nopeasti liigatason pelaaja, joukkueensa esimerkillinen ja taisteleva apukapteeni sekä samalla Sakke siirtyi kotimaisten pelaajien kärkikastiin.

Alkava kausi toi mukanaan myös kutsun naisten lentopallomaajoukkueen leiritykseen. Leirityksen alkaminen on vielä täysin ilmassa koronaviruksen takia.

Kesken päättynyt viime kausi oli Saaralla nousukiitoa syyskauden. Sitten alkoi mystinen sairastelu, joka toi pitkän kuntoutumisloman, joka kesti kevätpuolelle asti. Uuteen vauhtiin hän pääsi vasta pudotuspelien alla. Hän ehti saavuttaa sadan liigapelin rajan.

-Hyvä maku jäi syksystä. Kevätpuolella vamma haittasi. Harmi, ettei päästy näyttämään joukkueen nousukunnon ylätasoa. Uskon, että kehitykseni jatkuu ja samaa toivon koko joukkueelle. Tavoitteita ei ole vielä aseteltu, kertoi Saara.

Hän opiskelee Jyväskylän Yliopistossa luokan- ja erityisluokanopettajaksi. Gradu on tekeillä. Sen hän uskoo saavansa valmiiksi jouluksi.

  Takaisin