Seuraa meitä somessa:

Madsen ja Mäkinen lentopallon Mestaruusliigan marraskuun Teollisuusliiton Kuukauden Tekijät

01.12.2020

Hämeenlinnan Lentopallokerhon hakkuri Yasmine Madsen ja VaLePa Sastamala Tampereen yleispelaaja Sakari Mäkinen on valittu lentopallon Mestaruusliigan marraskuun 2020 Teollisuusliiton Kuukauden Tekijöiksi eli kuukauden parhaiksi liigapelaajiksi.

Madsenille valinta oli uran ensimmäinen. Mäkinen on puolestaan valittu kerran aiemmin kuukauden parhaaksi, syys/lokakuussa 2019.

Yasmine Madsenin Hämeenlinnan Lentopallokerho voitti marraskuun seitsemästä ottelusta kuusi. 21-vuotias Valkealan Kajon kasvatti teki 19,4 pistettä ottelua kohden, syötti kymmenen ässää ja nappasi yhdeksän torjuntaa.

Sakari Mäkinen oli tärkeä palanen VaLePan kuuden voiton marraskuussa. 25-vuotias VaLePan oma kasvatti teki näihin peleihin 17,5 pistettä peliä kohden, hyökkäsi komealla 59 % teholla, syötti seitsemän ässää ja otti kahdeksan torjuntaa.

Marraskuun miesten liigatähdistössä ei ole tällä kertaa yhtään ensikertalaista. Passariksi valitulle VaLePan Mikko Eskolle valinta on jo peräti 17:s.

Mäkisen ja Eskon lisäksi uuut miesten lokakuun tähdistöön valitut olivat hakkuri Joonas Jokela Vantaa Ducksista, toinen yleispelaaja Jiri Hänninen Kokkolan Tiikereistä, keskipelaajat Antti Leppälä Kokkolan Tiikereistä ja Tommi Siirilä Savo Volleysta sekä libero Niklas Breilin Savo Volleysta. Esko, Hänninen ja Breilin valittiin myös aiemmin lokakuun tähdistöön.

Naisten liigatähdistöön ei myöskään valittu ketään ensikertalaista. Eniten nyt mukaan päässeistä valintoja on LP Viestin passarilla Viktoriia Tuchashvilillä, jolle valinta oli 15:s.

Tuchashvilin ja Madsenin lisäksi tähdistöön valittiin yleispelaajiksi Pölkky Kuusamon Jessica Kosonen ja LP Kangasalan Salla Karhu. Keskipelaajista valinta osui Hämeenlinnan Lentopallokerhon Julia Miniukiin sekä LiigaPlokin Jaelyn Keeneen. Liberoksi valittiin LP Kangasalan Tiiamari Sievänen. Valituista Kosonen, Keene ja Sievänen olivat myös kauden ensimmäisessä tähdistössä lokakuussa.

Miesten Allstars
Passari Mikko Esko, VaLePa (17. kerta tähdistössä)
Hakkuri Joonas Jokela, Vantaa Ducks (2)
Yleispelaaja Jiri Hänninen, Kokkolan Tiiikerit (5)
Yleispelaaja Sakari Mäkinen, VaLePa (6)
Keskipelaaja Antti Leppälä, Kokkolan Tiikerit (2)
Keskipelaaja Tommi Siirilä, Savo Volley (8)
Libero Niklas Breilin, Savo Volley (3)

Naisten Allstars
Passari Viktoriia Tuchashvili, LP Viesti (15. kerta tähdistössä)
Hakkuri Yasmine Madsen, Hämeenlinnan Lentopallokerho (2)
Yleispelaaja Jessica Kosonen, Pölkky Kuusamo (2)
Yleispelaaja Salla Karhu, LP Kangasala (3)
Keskipelaaja Julia Miniuk, Hämeenlinnan Lentopallokerho (3)
Keskipelaaja Jaelyn Keene LiigaPloki (2)
Libero Tiiamari Sievänen LP Kangasala (10)

  Takaisin