Seuraa meitä somessa:

Mäkinen ja Toiviainen Iskun uudet yleispelaajat

08.07.2015

Isku on tehnyt pelaajasopimukset kahden yleispelaajan kanssa. Tapio Toiviainen ja Sakari Mäkinen liittyvät joukkueen vahvuuteen. Molempien sopimus on mallia 1+1.

Tapio Toiviainen (s. 1995, 190 cm) pelasi viime kaudella Hurrikaanissa ja voitti kauden päätteeksi hopeaa. Toiviainen pelasi finaaliotteluissa hakkurina, kun joukkueen ykköshakkuri Vladimir Čedić oli sivussa. Toiviainen on pelannut nuorten ikäkausimaajoukkueissa. Tällä hetkellä hän suorittaa varusmiespalvelusta Santahaminan urheilukoulussa.

Sakari Mäkinen (s. 1995, 189 cm) on ehtinyt pelata Mestaruusliigaa Vammalan Lentopallossa jo kolme kautta ja voittaa joukkueessa kerran kultaa ja kahdesti pronssia. Myös Mäkinen on pelannut nuorten ikäkausimaajoukkueissa. Mäkinen on toisen polven lentopalloilija, ja hänen isänsä Arto Mäkinen pelasi aikoinaan passarina myös Iskussa.

Kahden yleispelaajasopimuksen myötä Iskun joukkue alkaa olla kasassa. Viime kauden joukkueesta jatkavat kaikki paitsi uransa lopettanut yleispelaaja Tuomas Tihinen. Joukkue palasi maanantaina parin viikon kesälomalta ja on aloittanut harjoittelun kohti syksyllä alkavaa Mestaruusliigakautta.

Monien pelaajien kesä on kulunut maajoukkueen mukana tai varusmiespalveluksessa. Koko alkukesän maajoukkueen mukana olleet Sauli Sinkkonen ja Jan Helenius palasivat vastikään viimeisistä Maailmanliiga-otteluista Portugalista. Lisäksi Aleksi Mutka pelasi Euroopan kisoissa pelanneessa kakkosmaajoukkueessa Bakussa. Santahaminassa varusmiespalvelusta suorittavat Toiviaisen lisäksi parhaillaan Samuli Kaislasalo, Aleksi Mutka, Eetu Rantanen ja Jan Helenius.

Liigajoukkue harjoittelee yhdessä miesten ykkössarjaan nousseen Rantaperkiön Isku II:n kanssa.

Rantaperkiön Isku, pelaajasopimukset kaudelle 2015-2016:

Sauli Sinkkonen, s. 1989, keskitorjuja
Tatu Härkönen, s. 1993, keskitorjuja
Teemu Koivunen, s. 1991, keskitorjuja

Jan Helenius, s.1996, yleispelaaja
Ossi Mäkinen, s. 1994, yleispelaaja
Petteri Friberg, s. 1991, yleispelaaja/hakkuri
Tapio Toiviainen, s. 1995, yleispelaaja
Sakari Mäkinen, s. 1995, yleispelaaja

Samuli Kaislasalo, s. 1995, hakkuri

Conor Eaton, s. 1987, passari
Eetu Rantanen, s. 1995, passari

Aleksi Mutka, s. 1995, libero

Valmentajat:
Jussi Heino
Pasi Palonen

  Takaisin