Seuraa meitä somessa:

Markkus Keel Akaa-Volleysta Ranskan liigaan

18.01.2021

Akaa-Volley menetti toisen passarinsa juuri ennen joukkueen historian ensimmäistä Suomen cupin lopputurnausta. Viron maajoukkuepassari Markkus Keel siirtyy Ranskan liigaan.


- Näin on. Uusi osoitteeni on Nizza, vahvistaa Keel.

Nizza on Ranskan 14 joukkueen sarjassa tällä hetkellä 11. tilalla. Kun joukkueen ykköspassari loukkaantui ja on sivussa koko loppukauden, seurajohdon piti tehdä nopeita ratkaisuja.

- Pelaaja-agentti otti yhteyttä viime perjantaina ja päätös oli tehtävä nopeasti. Viikonloppuna neuvottelin Akaa-Volleyn kanssa hommat selviksi ja ilmoitin saapuvani Nizzaan välittömästi. Katsoin, että urani kannalta tämä on paras ratkaisu, paljastaa Keel.

Ranskan liiga toimii tällä kaudella samoin kuin lähes kaikki muutkin kansalliset sarjat. Otteluita pelataan, kun koronakaranteenit sen sallivat. Tällä hetkellä joukkueilla on takanaan 14 – 15 peliä, kun Suomen Mestaruusliigassa vaihteluväli on 10 – 14.
Akaa-Volleyn peliä pyörittää nyt seuraa jo usean vuoden ajan palvellut passari Mikko Kuusela.

- Keelin sopimus purettiin yhteisymmärryksessä. Seuran johto ymmärtää, että kun 25-vuotias pelaaja saa tarjouksen yhdestä Euroopan huippuliigoista, uran kehityksen tielle ei kannata laittaa esteitä, selvittää Akaa-Volleyn puheenjohtaja Torsti Mahlanen.

Mahlasen mukaan toisen passarin etsintä käynnistyy välittömästi. Mitä ilmeisemmin joukkue kuitenkin lähtee cup-finaaliin, Finnish Teknikum Cup 2020 -nimeä kantavaan turnaukseen yhdellä passarilla.

Finnish Teknikum Cup pelataan Tampereen Kauppi Sports Centerissä 29.-31.1. Akaa-Volley kohtaa välierässä VaLePan lauantaina 30.1. klo 16. Ottelua voi seurata YLE Areenassa.

Tulevana lauantaina Akaa-Volley vierailee Rovaniemellä. Mestaruusliigavastustajana on Lakkapaa.com.

  Takaisin