Seuraa meitä somessa:

Matti Köykkä liittyy VaLePan keskipelaajaosastoon

14.03.2023

Mikko Karjarinnan loukattua akillesjänteensä tuli VaLePassa tarve keskipelaajalle. Apu löytyi läheltä. Ylöjärven Ryhdin kasvatti Matti Köykkä pukee pukkipaidan ylleen pudotuspelien alkaessa. Mestaruusliigan siirtoaika päättyi tammikuun lopussa, mutta liigalainalla on alemmasta sarjasta mahdollista siirtyä liigajoukkueeseen runkosarjan loppuun asti.

Köykkä on tämän kauden pelannut Kuortaneen valmennuskeskuksen Murikat-joukkueessa 1-sarjaa, Murikoiden pelit päättyivät pudotuspelien puolivälierissä, joten hänellä oli mahdollisuus siirtyä VaLePaan. Pukkipaidasta hänellä on kokemusta 6 vuoden takaa, kun Matti pelasi kauden VaLePan junioreissa. Keväällä hän palloilee liigapelien lisäksi Rantaperkiön Iskun A- ja B-junioreissa.

Karjarinnan loukkaantumisen jälkeen VaLePa kartoitti mahdollisia keskipelaajia 1-sarjasta. Tavoitteena oli löytää pelaaja, jolla on kova halu kehittyä pelaajana. Köykän kohdalla palaset loksahtivat helposti paikalleen.

- Todella mahtava tilaisuus ja kokemus päästä näkemään Liigan kärkijoukkueen tekemistä ja päästä itsekin osallistumaan toimintaan, arvioi Matti Köykkä siirtoa.

Köykkä siirtyi Kuortaneelta asumaan Sastamalaan ja käy Vammalan lukiota.

Nimi: Matti Köykkä
Pelirooli: Keskipelaaja
Ikä: 16-vuotias
Pituus: 198 cm
Kasvattajaseura: Ylöjärven Ryhti
Tavoitteet lentopallossa: Päästä niin pitkälle kun mahdollista.
Saavutukset lentopallo uralla: C-pojat ja B-pojat Suomenmestaruus, C-pojat SM-pronssi, B-pojat ja A-pojat SM-hopea, Nevza U-18 voitto, U-18 EM-10

  Takaisin