Seuraa meitä somessa:

McCarthy paukutti Lakkapään kotivoittoon

01.02.2019

Hakkuri Jason McCarthy oli kentän kuningas, kun Team Lakkapää otti kolmannen perättäisen liigavoittonsa. Vantaa Ducks kaatui rovaniemeläisten käsittelyssä kolmannen kerran. Suomen Cupissa Ducks puolestaan otti aiemmin voiton keskinäisessä kohtaamisessa.

McCarthy teki 22/+15 53% tappoprosentilla.

Ducks teki kolmeen erään 15 suoraa hyökkäysvirhettä, kun Lakkapäälle niitä tuli vain viisi.

Pasi Hyvärinen, Ducks

- Hyökkäysvirheitä teimme tänään paljon Lakkapäätä enemmän. Emme päässeet niskan päälle ottelussa sen takia. Paransimme kolmanteen erään ja peli pysyi hyvin kasassa. Lopussa Lakkapää otti muutaman tosi tärkeän torjunnan, jotka ratkaisivat erän.

Jani Sippola, Team Lakkapää

- Perinteinen ottelu Ducksia vastaan. Yksi ”nitroerä” mahtui jälleen mukaan. Emme saaneet Ducksin vastaanottoa rikki. Ottelu oli tasainen. Ottelun alussa itsellä oli vaikea löytää pelirytmiä, mutta onnistuin ja onnistuimme kasaamaan pelin ja teimme riittävästi töitä voittoa varten. Tärkeät kolme pistettä.

Ismo Tuominen, Ducks

- Teimme kahdessa ensimmäisessä erässä liikaa hyökkäysvirheitä. Lakkapään hakkuri oli ratkaiseva pelaaja tämän illan ottelussa. Vastaanotto toimi tänään ja pääsimme pelaamaan hyvästä vastaanotosta. Joona Väänäsen (passari) panokseen olen tosi tyytyväinen. Emme saaneet katkaistua kolmannessa erässä, kun tilanne oli. Lakkapää otti muutaman kovan suorituksen siinä vaiheessa. Virheitä lukuun ottamatta ottelu oli tasainen.

Henri Tuomi, Lakkapää

- Keskiviikon harjoituksista asti joukkueessa on ollut flunssainen fiilis. Reaktionopeudessa sen näki eniten. Toivotaan, että kovaa flunssa-aaltoa ei tule. Vieraissa pelasimme huomattavasti paremmin. Tällä hetkellä pystymme vääntämään, kääntämään ja taistelemaan voittoja. Kolmannessa erässä teimme ihan liian paljon virheitä. Kolmannen erän lopussa oli huikea taistelu. Jayson McCarthyltä kolmas todella kova peli peräkkäin. Tämä oli todella tärkeä voitto.

Parhaat pelaajat:
Ducks, Pasi Hyvärinen
Lakkapää, Jayson McCarthy

Team Lakkapää - Vantaa Ducks 3-0
25-22, 25-20, 31-29
Lakkapää: McCarthy 22/+15, Mäkinen 14/+6, Marttila 8/+5
Ducks: Kankaanpää 15/+3, Reynaldo 11/0, Kyrölä 107+4

LähiTapiolan pisteet
3 McCarthy Lakkapää
2 Davies Lakkapää
1 Sippola Lakkapää

PROlibero
Davies, Lakkapää

Ottelutilasto

Kuvat: Oiva Tapio / Lakkapää

  Takaisin