Seuraa meitä somessa:

Mestari-Kettunen LiigaPlokin rivehin

13.05.2019

LiigaPloki on tehnyt sopimuksen 23-vuotiaan keskitorjuja Pilvi Kettusen kanssa. Kettunen on voittanut LP Viestissä kaksi Suomen mestaruutta ja yhden Suomen Cupin.

Kettunen on pelannut kolmen liigakautensa aikana 82 liigapeliä tehden niissä 256 pistettä.

- Uskon LiigaPlokin tarjoavan minulle uusia haasteita ja hyvää lajivalmennusta. Olen halukas oppimaan uutta ja uskonkin saavani lajivalmennukselta sellaisia oppeja, joilla kehittää heikkouksiani. Odotan myös tulevia kotiotteluita, sillä Pihtiputaalla pelatessani on hallilla ollut aina hyvä tunnelma. Kaikin puolin olen erittäin innoissani tulevasta kaudesta, kommentoi Kettunen siirtoaan pihtiputaalaisjoukkueeseen.

- Olen hyväntuulinen poutapilvi, jolla on välillä ihan hauskoja juttuja, kertoo Pilvi terveisinään.

Päävalmentaja Alessandro Lodin kommentit:

- Pilvi on erittäin älykäs ja tavoitteellinen nuori pelaaja. Minulla oli pitkä keskustelu hänen kanssaan, jossa kävi selväksi, että halusin hänen olevan osa uutta projektiamme. Pelaajan voi nähdä pelaavan tai voi katsella jotakin videota, mutta lopulta se, mitä tekee eron, on persoona. Haluaisin aina sanoa, että "me kaikki olemme hyviä, mutta kukaan meistä ei ole tarpeeksi hyvä." Pelaajat, jotka ovat nälkäisiä oppimaan enemmän, ovat niitä jotka haluamme. Pilvi ymmärtää tämän sitoutumisen merkityksen ja hän on erittäin mukava positiivinen persoona. Uskon todella, että hän kuuluu tänne.

  Takaisin