Seuraa meitä somessa:

Mestaruusliigaan valmistautuva TUTO Volley jatkaa Zhbankov päävalmentajana

23.05.2021

Lentopallon miesten Mestaruusliiga paikkaa hakenut TUTO Volley on rakentanut joukkuetta pitkin kevättä. Seura on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Ruslan Zhbankovin kanssa.

Zhbankov saa valmennustiimiinsä varsin tutut kaverit, sillä kesän aikana joukkueen rakentamisesta vastaava Marko Eko siirtyy syksyllä puhtaasti apuvalmentajaksi ja pikkuveli Oskari Eko hoitaa urheilutoimenjohtajana kaikki joukkueenjohdolliset tehtävät kauden aikana. Valmennustiimiin on kiinnitetty myös Juha ”Löne” Lönnqvist, joka tekee paluun monen vuoden tauon jälkeen joukkuevalmentamisen pariin. Lönen vastuulle tulee erityisesti joukkueen fyysinen valmennus.

Alkava kausi on Zhbankoville neljäs peräkkäinen TUTO Volleyn peräsimessä. Projekti on kehittynyt Ykkössarjassa aina eteenpäin kausien kuluessa ja tänä keväänä työ palkittiin Ykkössarjan mestaruudella. Tuoreelle mestariluotsille olisi löytynyt ottajia myös muista seuroista, mutta hän päätti jäädä turkulaisjoukkueeseen.

- Olen ollut pitkään samassa seurassa ja halusin jatkaa näiden tuttujen ihmisten kanssa myös tulevalla kaudella. Teimme viime kaudella yhdessä niin hyviä päätöksiä, että halusin ehdottomasti jatkaa TUTO Volleyssa, Zhbankov totesi.

Lisää aiheesta TUTO Volleyn sivuilla

  Takaisin