Seuraa meitä somessa:

Mestaruusliigan päätös Savo Volley - Karelian Hurmos mahdollisen 4. puolivälierän pelipäivästä

14.03.2023

Mestaruusliigan päätöksen mukaisesti miesten puolivälierien mahdollisella neljännellä ottelulla Savo Volleyn ja Karelian Hurmoksen välillä Kuopiossa on kaksi vaihtoehtoista pelipäivää, lopullisen päivän ratketessa 20.3. tai viimeistään 21.3.

Varsinainen ottelun pelipäivä on Kuopiossa alunperin ilmoitettu lauantai 25.3. kello 15.00. Jos naisten Mestaruusliigan puolivälieräsarjassa Puijo Wolleyn ja LP-Vampulan välillä ei tarvita pelata 24.3. viidettä peliä , siirtyy Savo Volleyn ja Hurmoksen ottelu pelattavaksi päivää aiemmin eli perjantaiksi 24.3. kello 18:30.

Mestaruusliiga näkee, että lajin kokonaisedun kannalta ei ole järkevää pelata kahta Mestaruusliigan pudotuspeliottelua samalla paikkakunnalla samaan aikaan, eikä myöskään toisen lajin erittäin merkityksellisen mahdollisen pudotuspelin kanssa (jääkiekkoiiigan mahdollinen 6. puolivälieräottelu KalPa-Pelicans, la 25.3. klo 17:00).
.
Naisten kyseisen Kuopion 24.3. ottelun siirtäminen toiseen päivään pelattavaksi aikaisemmin vain yhdellä välipäivällä ei ole sääntöjen mukaan mahdollista.

Mestaruusliiga toteaa päätöksessään, että lopullisen otteluajankohdan varmistuminen sekä vieras- että kotijoukkueelle tulee tarpeeksi ajoissa, kun se tapahtuu nyt viimeistään tiistaina 21.3.

  Takaisin