Seuraa meitä somessa:

Miesten pronssit Sampo Volleylle

18.04.2017

Miesten Mestaruusliigan pronssit kaudella 2016-17 menivät Sampo Volleylle.

Sampo Volley voitti pronssisarjan 2-1 Team Lakkapäätä vastaan. Kolmas pronssiottelu päättyi Siilinjärvellä tiistaina 3-0 (25-178, 25-19, 31-29).

Mitali oli Sammon historian kymmenes ja kolmas pronssinen. Edellinen mitali tuli kauden 2009-2010 päätteeksi. 

Henri Tuomi, Team Lakkapää:

- Pelistä, tai oikeammin ottelusarjasta sen verran, että tietyt avainpelaajat eivät päässeet omalle tasolleen, varsinkin erien lopuilla. Lyötiin aikalailla siihen keskelle kenttää kun tiukka paikka tuli. Toivola tuli hienosti peliin parissa pelissä. Ei riittänyt, Sampo oli parempi. Kaudesta: Parempi maku varmaan jää, kun saadaan muutama yö nukuttua ensin alle. Pitkä matka tultiin tuolta pohjalta tähän tilanteeseen, iso määrä tehtiin töitä sen eteen, että olisimme mitalin saaneet. Lopputulema on varmaan ihan positiivinen, eihän tätä sijoitusta olisi monikaan uskonut. Potku ei vain sitten riittänyt loppuun asti, siellä oli pari kaveria joilla oli jo toinen jalka lentokoneessa. Tuo koti-ikävä on varmaankin meidän ulkolaispelaajien määrän kääntöpuoli, se näkyi hieman liian helppona periksi antamisena. Oppia ikä kaikki.

Jukka Tuovinen, Sampo Volley:

- Jos katson vähän tätä ottelusarjaa niin Pielavedeltä lähdettiin kiirastorstaina vähän kuin ristiinnaulittuna. Oltiin torjunta-hyökkäyspuolella tosi selkeästi jäljessä. Samoin, tosin vähemmän, myös syöttöpuolella. Rovaniemelle mennessä saatiin torjunta ja syöttöpeli paremmaksi kuin Lakkapäällä ja tänään sitten myös hyökkäyksessä oltiin vastustajaa edellä. Nousujohteinen juttu. Tänä päivänä täytyy tosi isot kiitokset antaa myös meidän kotiyleisölle, se kyllä siivitti meitä. Varsinkin tuo viimeinen erä kun tultiin tosi pitkältä takaa, niin kyllä tuolla pauhannalla oli iso merkitys. Saatiin palloa vähän irti ja se antoi tosi paljon meille, että sitä ei voi missään nimessä väheksyä. Kaudesta: Tosi tasainen kausi. Runkosarjan kolmas, cupin hopea ja nyt pronssi. Tämä on meidän mestaruus tällä materiaalilla, niinkuin nähtiin välierässä, Valepa oli selkeästi parempi mutta voitettuun peliin on kiva päättää. Joukkueesta: Minun valmentamistani joukkueista tämä sijoittuu TOP kolmoseen. Erittäin korkea työmoraali, sitä kautta myös erittäin hyvä joukkuehenki ja kolmantena luottamus, se on ollut molemmin puolista. Minulla pelaajiin ja pelaajilla minuun. Haikeat fiilikset hienon kauden jälkeen mutta mukava on juhlia mitali kaulassa. Tätä arvostaa koko yhteisö.Pielaveden Sampo - Team Lakkapää 3-0
25-17, 25-19, 31-29
Pielaveden Sampo: Raadik 24/+17,Häyrinen 13/+6,Heiskanen 11/+7
Team Lakkapää: Gustavsson 18/+9,Palokangas 10/+7,Brown 9/+6
Katsojia: 1002

Ottelutilasto

  Takaisin