Seuraa meitä somessa:

Miia-Maria Mäkikyrö jatkaa WoVossa

16.05.2022

WoVo on tehnyt jatkosopimuksen oman kasvattinsa Miia-Maria Mäkikyrön kanssa. Miia-Maria siirtyy tulevalla kaudella täyspäiväiseksi yleispelaajaksi. Miia-Maria kuuluu U19-maajoukkueeseen, joka valmistautuu paraikaa kesä-heinäkuun vaihteessa pelattaviin EM-jatkokarsintoihin.

Debyytin toissa kaudella Mestaruusliigassa tehnyt 185-senttinen laituri aloittaa jo kolmannen kauden WoVossa.

- Mahtava tehdä jatkosopimus oman kasvattajaseuran kanssa ja mukava päästä jatkamaan kehittymistä tutussa ympäristössä. Odotan tulevaa kautta innolla, kun pääsee keskittymään laiturin rooliin täysillä.

WoVo on tehnyt sopimuksen 22-vuotiaan Veera Ravealan kanssa kaudesta 2022-2023. Nurmosta kotoisin oleva Veera pelasi viime kauden Liikunnan Riemussa naisten 1-sarjaa voittaen runkosarjan pistepörssin tekemällä 23 runkosarjaottelussa 339 pistettä. Tätä ennen Veera on pelannut 1-sarjaa JyLessä sekä 2-sarjaa ja junioreita Nurmon Jymyssä. 181-senttinen hakkuri tekee Mestaruusliiga-debyytin tulevalla kaudella.

- Mahtava päästä edustamaan WoVoa ja odotan tulevaa kautta jo innolla! On upea mahdollisuus päästä Mestaruusliigaan pelaamaan ja kehittymään. WoVon organisaatio on ottanut lämpimästi vastaan ja odotan innolla meidän yhteistyötä ja varsinkin koko joukkueen tapaamista.

Manageri Teemu Sarna:

- Hienoa tehdä jatkosopimus Miia-Maria Mäkikyrön kanssa ja samalla pitää yksi Suomen lupaavimmista pelaajista. Uskon, että tulevalla kaudella Miia-Maria kehittyy suuresti. Veera Raveala on uusi tuttavuus Mestaruusliigassa. Veera on lupaava nuori hakkuri, joka osoitti kykynsä voittamalla 1-sarjan pistepörssin.

  Takaisin