Seuraa meitä somessa:

Mira Hämäläinen LP-Vampulan riveihin

25.07.2018

LP-Vampula Huittinen on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen Someron Pallon juniorikoulun käyneen ja pitkään liigassa pelanneen Mira Hämäläisen kanssa.

Miralla on paljon kokemusta suomalaisesta naislentopallosta, sillä kokemusta on pääosin hakkurin tontilta kertynyt monien vuosien varrelta Mestaruusliigasta Somerolta, Salosta ja Kangasalta sekä lisäksi Euroopancupin- otteluitakin on takana on 12.

Noin puolentoista vuoden Kanadassa vietetyn vaihto-oppilas ajan jälkeen aletaan nyt rakentamaan uutta tulemista Suomessa. Mira aloittaa ykkössarjajoukkueessa, mutta farmisopimuksen myötä hänet tullaan varmasti näkemään myös Mestaruusliigan kokoonpanossa.

Liigauran Hämäläinen aloitti 15-vuotiaana Someron paidassa vuonna 2009. Somerolla Hämäläinen jatkoi pääsarjassa, pelaten kahden kauden aikana 25 ottelua. Kahden Varalan opiskeluvuoden ajan hän pelasi 1-sarjaa. Vuonna 2012 Hämäläinen palasi liigaan LP Kangasalan paidassa, jolloin Kangasala saavutti SM-hopeaa ja Suomen Cupin mestaruuden.

Vuonna 1994 syntynyt, 182 cm pitkä Hämäläinen siirtyi LP Viestiin kaudeksi 2013–2014, jolloin kauden päätteeksi tuli SM-kultaa ja Suomen Cupissa hopeaa. Suomen Cupin mestaruus oli vuorossa vuonna 2014. Myös kaudella 2014-2015 Hämäläinen oli voittamassa SM-kultaa. Kaudella 2015-2016 Hämäläinen voitti kolmannen Suomen Cupinsa sekä SM-hopeaa.

- Mira on ollut mukana LP-Vampulan kesätreeneissä muutaman kerran ja hän vaikuttaa olevan varsin innoissaan tulevasta kaudesta. Hän tuo aimo annoksen kokemusta seuraan ja odotammekin häneltä vahvaa panosta, niin ykkösessä kuin farmisopimuksen myötä myös liigassakin, LP-Vampulan manageri Timo Talvitie kommentoi tilannetta.

- Olen ollut Juhanin valmennuksessa junnuna ja sarjojen pelaajien joukossa on paljon tuttuja. Hienoa päästä jälleen tavoitteellisen lentopallon pariin. Tosi innoissani lähden uuteen kauteen, uudessa seurassa. ”Nähdään peleissä”, Hämäläinen toteaa.

  Takaisin