Seuraa meitä somessa:

Monipuolinen Conaway LiigaPlokin seuraava vahvistus

21.05.2019

Alexis Conaway, 23, on naisten lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Pihtiputaan LiigaPlokin uusin sopimuspelaaja. Conaway on opiskellut kinesiologiaa Iowan Staten yliopistossa. Hänen urheilutaustaansa on kuulunut lentopallon lisäksi myös yleisurheilu ja koripallo.

Hän on pelannut sekä keskitorjujana ja laiturina. Kaudella 2018-19 hän ei pelannut liigassa, mutta oli mukana Louisianan yliopiston harjoitusryhmässä.

Päävalmentaja Alessandro Lodin kommentit:

- Alexis on pelannut sekä keskellä että laitapelaajana. Pidän ajatuksesta, että pelaajalla on mahdollisuus auttaa joukkuetta eri pelipaikoilla. Tietenkin hän tarvitsee töitä, jotta hän olisi valmis pelaamaan ammattimaisesti. Hän oli poissa lentopallosta useita kuukausia, ennen kuin palasi harjoitteluun, mutta se ei ole huono asia. Hän tietää nyt, että hän todella haluaa pelata. Hänellä on innostunut ja haluaa työskennellä taitojensa parissa. Tämä sopii täydellisesti joukkueemme kulttuuriin.

Alexis Conawayn terveiset:

- Hyppy ammattilaismaailmaan on aina täynnä tuntemattomia asioita. Oli erittäin tärkeää löytää seura, johon voisin luottaa. LiigaPlokin kanssa tiedän, että minusta pidetään huolta sekä urheilijana että ihmisenä, kun asun yhteisössä, joka todella tukee joukkuetta. Minulla on myös mahdollisuus saada oppia asiantuntevalta valmentajalta, joka voi auttaa minua ja tiimiä luomaan jotakin erityistä. Olen erittäin innostunut LiigaPlokiin liittymisestä. Joukkuekaverit ja fanit tulevat saamaan positiivisen energiani ja yritykseni joka päivä. Vahvuuteni on johdonmukaisuus ja tasapainoisuus. Pidän myös muiden pelaajien suoritusten juhlimisesta ja toivon, että fanit tulevat mukaan, kun menestymme joukkuekaverieni kanssa.

LiigaPloki 2019-2020
Taylor Lindberg (USA) P
Taija Kaukoranta P
Sofia Lehto P
Alexis Conaway (USA) KP/YP/H
Yasmine Madsen H
Salla Karhu YP
Pilvi Kettunen KP
Venessa Loukonen KP
Elizabeth Field (USA) KP
Sini Koljonen L
Hilla Nousiainen L

Päävalmentaja: Alessandro Lodi
Apuvalmentaja: Mikko Pesonen, Riccardo Lugli
Huoltaja: Marko Kahilainen
Tilastot: Jarkko Tyvimaa

  Takaisin