Seuraa meitä somessa:

Nico Nurmesniemi jatkaa Akaa-Volleyssa

04.07.2022

Akaa-Volleyn Mestaruusliigamiehistö alkaa saada lopullisen muotonsa. Mukana on nyt kolme akaalaisen lentopallo-osaamisen tuotetta. Aiemmin julkaistujen Saku Tuomivaaran ja Jere Tikkalan sopimusten jatkoksi seura tiedottaa, että Nico Nurmesniemi jatkaa kotipaikkakunnallaan.

Yleispelaaja Nurmesniemen vahvuuksiksi voidaan mainita syöttöjen tehokkuus ja vastaanoton varmuus. Edellinen tulee selvästi näkyviin syöttövaihdoissa, joissa Nurmesniemi on useasti onnistunut rikkomaan vastustajan hyökkäyspeliä.

Kimmoisuutta Nurmesniemeltä ei puutu. Akaan Seutu -lehti julkaisi elokuussa 2013 artikkelin, jonka otsikko oli Nico Nurmesniemi taas korkeushypyn Suomen mestariksi. Kun jo 15-vuotiaana ylittää 190 senttiä korkealla olevan riman, ei tarvitse epäillä ulottuvuuden riittämistä aikuisiässä lentopalloverkolla.

Nurmesniemen lentopalloura alkoi A-volleyn F-junioreissa. Sen jälkeen tie kulki Lempäälän Jyryn ja Kalevan Lentopallon, Hämeenlinnan TT-Volleyn ja Isku-Volleyn kautta takaisin Akaaseen. Yleispelaaja aloittaa jo neljännen kautensa Akaa-Volleyn paidassa.

Harri Mattila/Akaa-Volley

  Takaisin