Seuraa meitä somessa:

Nuoria lupauksia liittyy betonimiehiin

14.08.2023

KyKy-Betset sai yleispelaajan ja passarin Nurmosta sekä viime kaudelta tutun hakkurin joukkueeseensa. Manu Asikaniukselle, Henri Hynnälle ja Otto Hautaselle sopimukset betonimiehiin.

Yleispelaaja Manu Asikanius siirtyy Nurmon Jymyn 1-sarjasta KyKy-Betsetin joukkueeseen. Asikanius on aloittanut lentopallotaipaleensa järvenpääläisessä Blues Volleyssa vuonna 2010. Tästä matka on jatkunut C-ikäisestä aina Vantaan Lentopalloon, Karkkilan Poikiin ja Nurmon Jymyyn. Länsi-Suomeen miehen toi opiskelut Kuortaneella urheilulukiossa, missä hän harjoittelee Pertti ”Pläki” Honkasen akatemiassa. Ikää miehellä on 18-vuotta ja pituutta 194cm.

Guntis Atars: ”Manu on nuori ja lahjakas pelaaja. Uskon, että hänellä on hyvä tulevaisuus lajin parissa, jos jatkaa samalla asenteella.”

Manu Asikanius: ”Pläki Honkanen laittoi idean liikkeelle KyKy-Betsetiin liittymisestä try outien kautta. Kiinnostus oli heti suuri, koska kyseessä kuitenkin liigajoukkue. Odotan tulevalta kaudelta taistelua peliajasta sekä liigakokemusta. Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä lähdössä kauteen. Mielenkiintoista nähdä, mitä yhdessä kaudessa ehtii tapahtumaan.”

Toinen Nurmon Jymyn 1-sarjasta tuleva pelaaja on passari Henri Hynnä. Hynnä on aloittanut pelaajauransa Säkylän Urheilijoista ja on ehtinyt pelaamaan myös junioreissa Loimaan Jankossa sekä viime kaudella Jymyssä 1-sarjan lisäksi A-pojissa. Asikaniuksen tapaan ikää on Hynnällä 18-vuotta ja hänkin opiskelee Kuortaneella urheilulukiossa ja harjoittelee Pertti Honkasen akatemiassa.

Guntis Atars: ”Henri on myös nuori ja lahjakas passari. Hänellä on urallaan oikeasuunta ja tykkään hänen tavastaan rakentaa peliä. Töitä tarvitsee vielä tehdä, että saadaan varmuutta sekä enemmän fyysisyyttä.

Henri Hynnä: ”KyKy-Betsetiin liittyminen alkoi kiinnostamaan siinä vaiheessa, kun Nurmoon ei saatu 1-sarjajoukkuetta tulevalle kaudelle. Tryoutin kautta oli kiinnostusta lähteä joukkueen mukaan. Odotan seuraavalta kaudelta kovia treenejä ja oman pelin kehittymistä. Fiilikset on odottavaiset, peliajasta saa taistella kokoajan.”

Otto Hautanen jatkaa Kyyjärvellä. 18-vuotias ja 187cm hakkuri omistaa terävän käden ja hakkuriksi lyhyehköltä pelaajalta pomppua löytyy. Lentopalloura on alkanut Järvi-Suomen Pallosta Saarijärveltä. Saarijärveltä tie toi Kyyjärven Kykyyn B- ja A-poikiin, mistä tie aukesi aina liigajoukkueeseen saakka. Hautaselta löytyy palkintokaapista myös keihäänheiton alle 17-vuotiaiden SM-pronssimitali.

Guntis Atars: ”Otto on naapurikunnasta tuleva nuori hakkuri. Hän auttaa treeneissä paljon ja on myös potentiaalinen urheilija.”

Otto Hautanen: ”Seuraavalta kaudelta odotan onnistumisia ja parempaa menestystä joukkueelta kuin edelliseltä kaudelta. Omia tavoitteita ensi kaudelle on pelaajana kehittyminen sekä uusien kokemuksien kokeminen.”

  Takaisin