Seuraa meitä somessa:

Nusbaum Kuusamon yleispelaajaosastolle

26.04.2021

Yleispelaajan paikalle Pölkky Kuusamo on hankkinut tulevaksi kaudeksi Yhdysvaltalaisen Carlyle Nusbaumin. Nusbaum (24v, 177 cm) pelasi menneen kauden Gislavedissä Ruotsin liigaa. Sitä ennen hän pelasi neljä vuotta Lipscombin yliopistossa ja yhden vuoden beach volleyta Washingtonin yliopistossa.

Nusbaum  on yliopistonsa hyökkäystilastoissa kaikkien aikojen paras ja hänet valittiin kolme kertaa vuoden pelaajaksi konferenssissaan.

Carlyle Nusbaum:

- Valitsin Kuusamon heidän ammattimaisuuden ja kovan työn tuottaman menestyksen vuoksi. Olen kuullut hienoja asioita seurasta, pelaajista ja valmentajasta ja odotan innolla tulevaa kautta. Olen innoissani, että saan pelata uusien joukkuekavereiden kanssa uudessa maassa.

Päävalmentaja Sotiris Gkotsis:

- Jatkamme joukkueen rakentamista kiinnittämällä Carlylen. Hän on monipuolinen pelaaja, omaa erinomaisen vastaanoton ja puolustuksen, sekä on laadukas hyökkääjä. Yliopisto-urallaan hän oli yksi parhaista pelaajista. Hän otti ensimmäiset askeleet ammattilaisena Ruotsin liigassa ja nyt hän on valmis joukkueeseen, jolla on korkeammat vaatimukset ja tavoitteet. Pidän myös kovasti siitä, mitä hän ajattelee lentopallosta ja hän tulee varmasti pelaamaan merkittävässä roolissa joukkueessamme ja on tärkeä osa pelitapaamme tulevalla kaudella.

Manageri Mika Määttä:

- Liikkuva, taisteleva ja periksi antamaton ryhmämme täydentyi juuri oikealla palasella. Carlyle on yliopistossa ja Ruotsissa osoittanut olevansa vastuullisessa roolissa oleva joukkuepelaaja. Hän omaa vahvan vastaanoton, puolustaa hyvin ja hyökkää monipuolisesti todella korkealta. Olemme erittäin iloisia, että hän valitsi juuri Kuusamon. Toivotamme Carlylen lämpimästi tervetulleeksi tänne pohjoiseen. Joukkueen rakentaminen on pientä silausta vaille valmis. Toivotan lentopallon ystäville aurinkoista kevättä, palataan asiaan kesän aikana.


Pölkyn kokoonpano 2021 – 2022
Venla Huurne
Jalissa Trotter USA
Milka Koskenkorva
Sanna Häkkinen
Ella Autere
Linda Andersson SWE
Jonna Wasserfaller SWE
Viivi Pyhäjärvi
Jenna Mustonen
Carlyle Nusbaum USA
Julie Lengweiler SUI

Valmennus
Sotiris Gkotsis
Argyris Antifakos
Reijo Jokinen
Juha Leinonen
Jari Kaartinen
Mika Määttä

  Takaisin