Seuraa meitä somessa:

Nusbaum otti Pölkyn "reppuselkäänsä" ja nosti voittoon

25.11.2021

Torstai-illan peli Orivedellä oli kovin kaksijakoinen - pitkälle tauolle peliä hallitsi OrPo ja sen jälkeen Pölkky Kuusamo. Lopulta kuusamolaiset veivät kauden ensimmäisestä viisieräisestään voiton Carlyle Nusbaumin 30 pinnan uurastuksen iohdolla.

Ennakkoajatuksissa saattoi monella olla, että Pölkky Kuusamo olisi järjestänyt Orivedellä samanlaisen löylytyksen, mitä se teki edellisenä iltana Hämeenlinnassa. OrPo aloitti todella väkevästi ja vei ottelua kaksi erää aina ensimmäiselle erätauolle asti. Rohkealla, uhrautuvalla ja lähes virheettömällä pelillä OrPo vei ensimmäisen erän 25-16. Toinen erä kulki myös OrPon hallinnassa, muuta oli jo hieman tasaisempi, 25-22. Hienoa peliä molemmilta.

Kolmanteen erään Pölkky sai paremman lähdön ja sen tilastollinenkin paremmuus alkoi näkyä. OrPolla oli hieman epäonneakin ja Pölkky vei erän selkeästi 11-25. Neljänteen erään OrPo sai taas peliään kuosiin, mutta kuusamolaisten ote säilyi ja mentiin viidenteen erään lukemista 18-25. Viides erä oli hieman neljännen toisinto. Pitkiä palloja ja kovaa taistelua, jossa kokeneempien pelaajien rooli ratkaisijoina tuli esille. Viides Kuusamolle 8-15 ja koko ottelu 2-3.
OrPon Annukka Paloniemi oli toipilaana ja häntä olisi kaivattu tasoittamaan voimasuhteita. OrPo pelasi ja taisteli kuitenkin hyvin ja myös kunniakkaasti. Pölkyllä on vahvempi ja laajempi materiaali. Se sai pelata todella tosissaan, että käänsi ottelun vielä edukseen kahden erätappion jälkeen.


Sanna Häkkinen, Pölkky Kuusamo:

- Mahtava oli palata Orivedelle ja olen odottanut tätä peliä. Sarja kolmonen ja nelonen kohtasivat, ottelu oli sen mukainen. Kotijoukkue tuli todella kovaa kaksi ensimmäistä erää. Molemmat pelasivat vahvaa hyökkäyspeliä.

Emilia Putkisaari, OrPo:

- Kaksi eka erää pelattiin tosi hyvin. Ei mitään hävettävää. Pitkän erätauon jälkeen Pölkky tuli kovaa päälle. Hyvin saatiin haastettua.

Sotiris Gkotsis, Pölkky Kuusamo:

- Hienoa olla täällä. Hieno peli. Onnittelut pelaajille, että 2-0 tilannttesta taisteltiin voittoon. OrPo pelasi todella hyvin kaksi ensimmäistä erää. Muutimme hieman taktiikkaa kolmanteen erään ja se auttoi.

Nikolaos Gitsekos; OrPo:

- Onnittelut Pölkylle. Olen ylpeä pelaajistani. He pelasivat taktiikan mukaan ja korkealla tasolla, etenkin kaksi ensimmäistä erää. Pitää vielä päästä henkisesti toiselle tasolle. Pelitaitoa on. Kaksi ensimmäistä erää oli todistus siitä, kuinka pitää pelata koko ottelu.
OrPo - Pölkky Kuusamo
2-3 (
25-16, 25-22, 11-25, 18-25, 8-15)
Koti: Pirv 22/+16,Aronen 12/-3,Rinta-Tass 10/+5
Vieras: Nusbaum 30/+18,Lambert 17/+12,Andersson 11/+8

PRO-libero
Emilia Putkisaari, OrPo

Otteluisäntä Oriveden Apteekki valitsi joukkueidensa parhaat:
Carlyle Nusbaum, Pölkky Kuusamo
Emilia Putkisaari, OrPo

Ottelutilasto

  Takaisin