Seuraa meitä somessa:

Oinas loppukaudeksi LiigaPlokin päävalmentajaksi

13.01.2022

Arto Oinas hoitaa Pihtiputaan LiigaPlokin päävalmentajan tehtäviä loppukauden kattavalla sopimuksella. Kouvolasta kotoisin oleva 50-vuotias Oinas siirtyy LiigaPlokiin miesten 1-sarjajoukkue Karhulan Veikoista. Hänellä on valmentajauraltaan monipuolinen kokemus naisten ja nuorten valmennuksesta.

- Olen seurannut kauden aikana LiigaPlokin tekemisiä. Joukkueessa on potentiaalia pärjätä paremmin. Olen valmis tekemään töitä sen eteen, että pelaamme playoffeissa. Luotan siihen, että joukkuetekemisen ja taktisen osaamisen parantamisella saadaan asiat kuntoon. On upeaa päästä valmentamaan Pihtiputaalla.-

LiigaPloki kiittää päävalmentajan tehtäviä väliaikaisesti hoitanutta Elina Salomäkeä. Hänen valmennuspestinsä päättyy alkuperäisen sopimuksen mukaisesti.

LiigaPlokin fysioterapeutti A-P Saukkonen aloitti vuoden vaihteessa myös seuran fysiikkavalmentajana. Monipuolisen urheilijataustan jälkeen Saukkonen on keskittynyt viime aikoina urheilijoiden fysiikkavalmennukseen.

- Valmennuksessani korostan yksilöllisyyttä, jonka otan huomioon tehdessäni yksilölliset harjoitusohjelmat urheilijoille. Fysioterapeuttina pystyn jo harjoituksissa hyvissä ajoin puuttumaan pelaajan mahdollisiin vaivoihin. Uskon, että sen myötä pystytään vähentämään loukkaantumisriskiä.

  Takaisin