Seuraa meitä somessa:

Oliver Lüütsepp ei jatka Akaa-Volleyssa

15.03.2021

Akaa-Volleyn lentopallon Mestaruusliigataivalta kolmen kauden ajan luotsannut Oliver Lüütsepp ei jatka joukkueen valmennusvastuussa ensi kaudella. Yhteistyön päättymiseen ei seurajohdon eikä valmentajan itsensä mukaan liity mitään dramaattista. Siihen ei vaikuta sen paremmin kuluneen kauden menestys kokonaisuudessaan kuin puolivälierätappio Tiikereillekään.

- Eihän meillä mitenkään helppo kausi ollut. Useat loukkaantumiset häiritsivät harjoittelua ja rikkoivat myös pelirytmiä. Mutta olen ylpeä siitä, että joukkue taisteli parhaansa mukaan ongelmista piittaamatta, analysoi Lüütsepp kauden loputtua.

Akaa-Volley lähti kauteen mitalipelit mielessään. Sekä joukkueen että seurajohdon odotukset olivat korkealla. Lüütsepp ei halunnut mennä loukkaantumissuman taakse tappion hetkellä.

- Meillä oli puolivälierässä joka tontilla terve ja iskukykyinen pelaaja. Tiikerit oli vaan parempi tällä kerralla, tunnusti Lüütsepp rehdisti.

Akaa-Volleyn johto on ollut tyytyväinen virolaisvalmentajan rooliin.

- Oliverin sopimus päättyi tähän kauteen. Hän johti Akaa-Volleyta menestyksekkäästi kolmen kauden ajan ja ansaitsee maininnan hyvin tehdystä työstä. Seuraamme vietiin selkeästi ammattimaisempaan suuntaan kuluneen kolmen kauden aikana, kiitteli Akaa-Volleyn manageri Risto Lahti.

Lüütseppin perhe on talven ajan ollut Virossa ja vallitseva koronapandemia on hankaloittanut kulkemista.

- Seuraavat kuukaudet vietän perheeni kanssa kaikessa rauhassa. Kesällä edessä on työ Viron EM-kisoihin valmistautuvan maajoukkueen parissa. Seuraavasta seuravalmennuspestistä ei vielä ole mitään tietoa, paljasti Lüütsepp.

Akaa-Volley lähtee ensi kauteen uuden päävalmentajan ohjauksessa. Seurajohto aloittaa valmentajakuvioiden ratkomista välittömästi.

  Takaisin