Seuraa meitä somessa:

Olli Kunnari Akaa-Volleyn valmentajaksi

08.04.2021

Akaa-Volley lähtee lentopallon Mestaruuusliigaan ensi kaudella Olli Kunnarin valmennuksessa. Seitsemän SM-kultamitalin lisäksi uudelle päävalmentajalle on kertynyt menestystä hengästyttävän pitkän luettelon verran.

Suomen mestaruuksia yhdellä Suomen lentopalloikoneista voisi olla enemmänkin. Mies kuitenkin loisti yleispelaajan tontillaan uransa aikana myös Ranskassa, Puolassa, Kreikassa ja Turkissa. Sekä Ranskan että Puolan kovatasoisissa liigoissa Kunnari valittiin tähdistöön.


Viimeisin kultamitali Kunnarin kaapissa on muutaman viikon takaa. Pelaajaura päättyi viime keväänä, mutta kulunut kausi VaLePan apuvalmentajan roolissa oli voitokas.

Juuri 39 täyttänyt yli 250 maaottelun Kunnari on lähtöisin Pohjanmaalta.

- Alahärmän Visan harjoituksissa tuli lentopalloon tutustuttua. Jalkapalloa ja tennistäkin kokeiltiin, mutta lentis vei mukanaan, hymyili Akaa-Volleyn sinivalkoisiin väreihin sonnustautunut lentopalloammattilainen.

Parhaillaan Kuortaneella ammattivalmentajatutkintoa suorittava Kunnari nostaa pitkältä pelaajauraltaan kaksi valmentajaa yli muiden.

- Tällä hetkellä Ranskan maajoukkuetta luotsaava Laurent Tillie oli Cannesin valmentajana siellä pelatessani. Häneltä ja Suomen maajoukkuetta aikanaan valmentaneelta Mauro Berrutolta olen kaikkein eniten saanut pelaamisen oppia. Noita kokemuksia haluaisin siirtää eteenpäin.

Akaa-Volley ja Kunnari solmivat kaksivuotisen sopimuksen. Päävalmentajan tukena jatkavat apuvalmentajat Hasse Mattila ja Ossi Heino. Niin ikään fysioterapeutti Niko Rouvali jatkaa joukkueen valmennustiimissä.

  Takaisin