Seuraa meitä somessa:

Oona Viljanen vahvistamaan WoVon yleispelaajaosastoa

07.06.2019

WoVo Rovaniemi on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 15-vuotiaan yleispelaajan Oona Viljasen kanssa. Viljasen sopimuksen myötä WoVolla on kasassa 10 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Viljanen siirtyy Rovaniemelle kasvattajaseurastaan Oriveden Ponnistuksesta, jonka riveissä nuori laituri esiintyi päättyneellä kaudella 13 liigaottelussa. Mestaruusliigadebyytin 180-senttinen nuorukainen teki jo 14-vuotiaana joulukuussa 2017 HPK:ta vastaan. Samana jouluna Viljanen pääsi korkkaamaan myös eurokentät, kun OrPo pelasi Challenge Cupin ottelun Kosovossa KV Kastrioti Ferizajta vastaan.

WoVo-luotsi Tuomas Alatalo uskoo, että OrPo-kasvatilla on latu auki tulevaisuutta ajatellen, mikäli vain jaksaa harjoitella samaan malliin kuin aikaisemmin.

– Mielestäni Oona kuuluu ikäluokkansa lupaavimpaan päähän. Ikää hänellä ei ole vielä paljoa, mutta näen ehdottomasti potentiaalia ja pidän positiivisena piirteenä myös sitä, että hän tykkää hyökätä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

Pelaamisen ohella Viljanen aloittaa lukio-opiskelut Rovaniemellä. Lapin Urheiluakatemia mahdollistaa pelaajille ammattimaisen harjoitusympäristön hyvässä yhteistyössä oppilaitosten ja seurojen välillä.

  Takaisin