Seuraa meitä somessa:

Oriveden Ponnistus aloitti Challenge Cupin kotivoitolla

12.11.2014


OrPon pelaajat riemuitsevat kotikentällään.

Oriveden Ponnistuksen avauspeli naisten Challenge Cupissa toi 3-2-kotivoiton sveitsiläisestä Kanti Schaffhausenista. Erät viiden erän taistelussa olivat 18-25, 25-23, 25-20, 21-25 ja 15-12.

OrPon unkarilaispelaaja Agnes Pallag teki pelin kovimmat pisteet: 25/+9. Tehokkaasti pelasivat myös Julia Tokarenko 16/+6 ja Eeva Puukka 15/+9. Puukka otti komeat kuusi torjuntapistettä. Schaffhausenista Kelly Reeves saalisti 16/+13. Pelissä oli 497 katsojaa.

Laszlo Hollosy, OrPon päävalmentaja: Kiitän tyttöjä mahtavasta syntymäpäivälahjasta. Saimme syötöillä painetta. Hyvä ottelu meiltä, koska monelle pelaajalle kansainväliset pelit olivat uutta. Kisa on vielä auki ja kesken. Olen ylpeä joukkueesta. Nyt iloitsemme voitosta ja unohdamme sen huomenna.

Eeva Puukka, OrPo: Ensimmäinen erä oli hermostunutta, koska joukkueessa on useita pelaajia, joilla ei ole kokemusta kansainvälisistä peleistä. Saimme syötön toimimaan hyvin. Sveitsistä lähdetään hakemaan jatkopaikkaa.

Dirk Gross, Kanti Schaffhausenin päävalmentaja: Isot onnittelut kotijoukkueelle, hyvä ottelu. Toisessa erässä meiltä katosi itseluottamus. Numero 15 (Agnes Pallag) järjesti meille paljon harmia. Odotimme kovaa vastusta. Katsotaan, mitä löydämme kahden viikon kuluttua kotona.

Laura Sirucek, Kanti Schaffhausen: Kiitos järjestelyistä, kaikki on hoidettu hienosti. Meillä oli vastaanotossa ongelmia ja sen jälkeen passipeli ei toiminut. Kotijoukkue pelasi hyvin, taisteli joka pallosta ja syötti kovaa.

Toinen osaottelu pelataan Schaffhausenissa 26.11. OrPo menee voitolla jatkoon. Jos OrPo häviää 2-3, pelataan ns. kultainen erä 15 pisteeseen. Jos Schaffhausen voittaa kotonaan 3-0 tai 3-1, niin se ottaa jatkopaikan ja etenee cupissa 32 parhaan joukkoon.

Ottelun tilasto:
http://www.cev.lu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=27173

  Takaisin