Seuraa meitä somessa:

OrPo ja LP-Vampula ottivat makeat kotivoitot

19.01.2019

Lauantaina nähtiin naisten liigassa kaksi makeaa kotivoittoa, kun OrPo uusi cupin välierävoiton LiigaPlokista ja LP-Vampula otti täydet pisteet edellään sarjataulukossa olevalta Pölkky Kuusamolta.


Pölkky jäi kovaa taistelleen Vampulan jalkoihin

Kaksi ensimmäistä erää oli keskiviikkoisen Hämeenlinna pelin tavoin kotijoukkueelta oikein hyvää esitystä ja sitä myös eräpisteet 25-18 ja 25-19 kertovat. Pitkän erätauon jälkeen peli jälleen tasoittui ja Vampulan syötöt ja lyönnit eivät aivan pysyneet rajojen sisäpuolella. Erä lopulta Kuusamolle pistein 22-25. Erän aikana Vampulan liberot alkoivat jakaa vastuuta, Emilia jatkoi puolustavana ja Sahlberg tuli vastaanottavaksi liberoksi. Se toi selkeyttä ja rauhallisuuttabliberopeliin. Oona Pennasella oli hyvä sisääntulo toisessa erässä, jossa hänen syöttövuorollaan tehtailtiin viisi tärkeätä pistettä. Eliisa Peit alkaa löytää koko ajan parempaa virettä, joka on kevättä kohti varsin tervetullutta. Ottelu lopulta huittislaisyleisön suureksi riemuksi kotiin kolmenpisteen arvoisesti erin 3-1 (25-18, 25-19, 22-25 25-19).

Otteluisäntä, pelaajien yhtenä ruokapaikkanakin toimiva Toripuoti palkitsi kotijoukkueen parhaana viimeisen erän hakkurina pelanneen Claire Felixin ja vieraista Huittisissakin aikoinaan pelanneen Essi Helmisen.- Essi Helminen, Pölkky
Hävittiin, siinä päällimmäiset mietteet. Vastustaja oli vaan parempi tänään eivätkä tehneet yhtä paljoa virheitä kuin me. Joka osa-alueella Vampula vei meitä. Eiliseen Nurmo peliin nähden aivan erilainen peli. Täällä on hyvä tunnelma ja meteli tuntuu vaan yltyneen niistä ajoista, kun itse täällä pelasin.

Claire Felix, Vampula

- Todella hyvä peli. Hienoa että saimme tälläisen näytöksen faneillemme. Tänään oli tärkeätä itsellekin, että pääsin hyvälle tasolle, etenkin kun kauden toinen puolisko ei ole lähtenyt käyntiin aivan toivotulla tavalla.

Tuomas Alatalo, Pölkky

- Selkeä peli ja Vampula syötti meidät kumoon. Vampula painoi hyvin läpi pelin ja ansaitsi voittonsa tänään. Nurmo pelissäkin eilen oli lyhyet mustat hetket, mutta niistä silloin selvittiin. Tänään emme mahtaneet mitään. Neljän joukkoon tässä pyritään pääsemään. Europelien menestys on ollut kaudella plussaa. Kevättä kohden mennään hyvillä fiiliksillä.

Darko Dobreskov, LP-Vampula:

- Peli oli varsin tärkeä meille, koska saimme tärkeät pisteet ajatellen runkosarjan tavoitteitamme. Voitto hyvällä pelillä oli myös henkisesti tärkeä.LP-Vampula - Pölkky Kuusamo 3-1
25-18, 25-19, 22-25, 25-19
Vampula: Felix 19/+15, Nayara 13/+8, Bright 13/+6
Pölkky: Kjelstrup 17/+9, Helminen 13/+1, Swanegan 10/+6

LähiTapiolan pisteet
3 Felix Vampula
2 Bright Vampula
1 Swanegan Pölkky

PRO Libero:
Sipilä, Vampula

Ottelutilasto

OrPo ei antanut LiigaPlokille erääkään

OrPo uusi muutaman päivän takaisen Suomen Cupin välierävoittonsa LiigaPlokista, nyt kotonaan suoraan kolmessa erässä 3-0 (25-18,25-20,26-24).

Peli oli tasokasta taistelua. OrPo oli vahvempi ja otti täyden pistepotin ja varmisti asemiaan sarjataulukossa kovinta haastajaansa vastaan.

Horton, LiigaPloki:

- Kotijoukkueella oli hyvä torjunta. Heillä hieman uusi systeemi, kun uutta pelaajaa ajettiin sisään. Meillä oli korkea energia.

Erica Handley, OrPo:

- Oli mielenkiintoista pelata heti uudestaan LiigaPlokia vastaan. Pienet asiat ratkaisivat. Torjunnan ajoitus oli nyt parempi.

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

- Pyrimme valmistautumaan peliin paremmin ja onnittelut. OrPo torjui ja puolusti todella hyvin. Molemmille tuli virheitä välillä. Parin viikon lepo ja pääsemme harjoittelemaan. Torjuntapuolustus on aiheena.

Apostolos Oikonomou, OrPo:

- Olen erittäin tyytyväinen, Kolme peliä 3-0. Tammikuu on alkanut hyvin ja uuden pelaajan sisäänajoa. Tänään pelasi kaksi väsynyttä joukkuetta, jotka tuntevat toisensa. Saara Holmille onnittelut, hän tuli hyvin vaihdosta sisään. Meillä on nyt vaihtoehtoja pelaajien sijoittelussa. On tärkeää, että meillä on tällainen pelaajamateriaali.

Otteluisäntä Oiveden Apteekki valitsi joukkueidensa parhaiksi
Horton, LiigaPloki 9/-, 1 torjunta
Handley, OrPo 8/+5, 3 ässää ja 3 torjuntaa

OrPo - LiigaPloki 3-0
25-18, 25-20, 26-24
OrPo: Lepistö 13/+11, Dockery 12/+2, Handley 8/+5
LiigaPloki: Horton 9/0, Dawe 6/+3, Field 6/0

LähiTapiolan pisteet
3 Handley OrPo
2 Lepistö OrPo
1 Horton Ploki

PRO Libero:
Häkkinen, OrPo

Ottelutilasto

Kuvat:
Veli-Jussi Lietsala / OrPo
Antti Kaskinen / Vampula

  Takaisin