Seuraa meitä somessa:

OrPo käänsi voiton Hämeenlinnasta

20.10.2018

OrPo voitti hurjan jännitysnäytelmän kotisalissaan lauantaina hallistevasta mestarista Hämeenlinnasta erin 3-2 (23-25,23-25,25-17,25-22,16-14).

Hämeenlinnan Lentopallokerho vei kaksi ensimmäistä erää niukimmalla mahdollisella erolla, mjutta kotijoukkue tuli hienosti mukaan voittotaistoon pitkän tauon jälkeen.

Viidennen erän lopussa Laukkanen napautti kaksi hyökkäyspistettä perättäin Hämeenlinnalle tuoden heille ottelupallon (13-14). Tämän jälkeen ei kuitenkaan hyökkäykset kuolleet ja OrPo kuittasi Rantasen, Holmin ja lopulta uudelleen Rantasen hyökkäyksillä kolme perättäistä pinnaa kuitaten erän sekä ottelun.

Ronja Heikkiniemi, Hämeenlinna:

- Tietysti tiukka vääntö, yleisölle rahoille vastinetta. Emme päässeet joukkueena sille tasolle, jolla tällaisen ottelun voisi voittaa. Kotijoukkue tuli tosi hyvällä pöhinällä ja meidän olisi pitänyt vastata siihen.

Nelli Rantanen, OrPo:

- No kahden erän jälkeen satiin syöttö kulkemaan. se oli ainakin yksi pala, että voitettiin. Yleensä meillä on erän loput menneet huonommin, mutta nyt pystyttiin hoitamaan ne kolmessa viimeisessä erässä. Pukkarissa tuli kovia sanoja, että nyt on herättävä tähän peliin

Matteo Pentassuglia, Hämeenlinna:

- Olimme kohtuu hyvin pelissä, mutta pitkän auon jälkeen menetimme fokuksen. Kaksi ensimmäistä erää oli meiltä samaa, mitä olemme pelanneet Elenia-areenalla. Vastustaja oli parempi kolmessa viimeisessä parempi.

Apostolos Oikonomou, OrPo:

- Onnittelut pelaajille. Meillä oli huono tilanne henkisesti kolmen hävityn ottelun jälkeen. Hyvin tyytyväinen, että voitimme. Voitontahto vaatii voitettuja pelejä. Kun kyse on nuoresta joukkueesta, on hyvin tärkeä saada itseluottamusta. Pelit ratkaistaan 20 pisteen jälkeen.

Otteluisäntä joukkueiden parhaiksi Ronja Heikkiniemen ja Nelli Rantasen
Yleisöä 423

OrPo - Hämeenlinnan Lentopallokerho 3-2
23-25, 23-25, 25-17, 25-22, 16-14
OrPo: Rantanen 27/+19, Dugan 16/+5, Rekola 14/+11
Hämeenlinna: Heikkiniemi 23/+6, Principato 18/+8, Laukkanen 12/+10

LähiTapiolan pisteet
3 Rantanen, OrPo
2 Ron.Heikkiniemi, HLK
1 Rekola, OrPo

Ottelutilasto

Kuvat: Veli-Jussi Lietsala / OrPo

  Takaisin