Seuraa meitä somessa:

OrPon kakkosvalmentajaksi Gitzekos - Kilpeläinen kentälle

12.06.2019

OrPon päävalmentajan, Sotiris Gkotsisin valinta kakkosvalmentajaksi on kreikkalainen Nikolaos Gitzekos. Gitzekos ja OrPo ovat tehneet vuoden mittaisen sopimuksen.

Nikolao on pelannut ammattilaisena sekä Kreikan nuorten maajoukkueessa, jossa hän oli myös kapteenina. Hän on toiminut Kreikassa naisten 2-sarjassa päävalmentajana 2018-2019 Nea Vyssa, jolloin joukkue ylsi hopealle. 2016-2018 Nikolaos oli päävalmentajana miesten kansallisessa B-sarjassa Apollon Kalamariaksessa, jolloin ensimmäisenä vuotena joukkue nousi kansalliseen A2-sarjaan ja toisena kautena oli A2 sarjassa pronssilla. 2014-2016 Nikolaos valmensi saman joukkueen nuorten joukkueen hopealle.

Nikolaos Gitzekos on pelannut ammattilaisena yhteensä yli 10 vuotta PAOK Thessalonikissa sekä Apollon Kalamariasissa, pelipaikkana passari. Hän on opiskellut valmentajaksi 2016-2018 Kreikan lentopallovalmentajien liiton S.E.P.P.E:n Valmentajakoulussa sekä myös Aristotele University of Thessalonikissa. Nikolaos tulee Orivedelle heinäkuun lopussa.
-Olen erittäin iloinen ja iloinen voidessani olla Orpo-tiimissä. Olen kuullut Sotirikselta hyvää joukkueesta. Olen erittäin kiitollinen, että saan työskennellä hänen ja joukkueen kanssa. Toivon, että saavutamme ja täytämme asettamamme tavoitteet, toteaa Nikolaos uudesta tehtävästään.

Tämän kevään tuore ylioppilas, Henna Kilpeläinen, 18-180, kirjoitti yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen OrPon kanssa. Henna kirjoitti ylioppilaaksi Oriveden lukion lentopallolinjalta.

Kilpeläinen ehti jo kokeilumielessä pyrkiä hammaslääkikseen.

- Pääsykoe osoittautui liian vaativaksi. En tee lisää hakuja, vaan keskityn ensi kaudella pelkästään lentopalloon. Katsotaan, mitä siitä tulee. Aion pelata liigan lisäksi kakkossarjaa ja A-tyttöjen SM-liigaa aina kun on mahdollista, kertoi Henna.

Kilpeläinen aloitti lentopallon Pieksämäen Tsempissä. Kouluttajana oli miesten maajoukkueen pelaaja Henrik Kosonen. Henna pelasi Pieksämäki Volleyssa kaudella 2016-2017 parikymmentä liigapeliä ja oli OrPossa viime kaudella seitsemässä pelissä. Hänen pelipaikkansa on yleispelaaja/hakkuri.

Kilpeläiselle avautui paikka OrPon liigajoukkueeseen, kun seuran oma kasvatti, Oona Viljanen siirtyi rovaniemeläisen Woman Volleyn riveihin.

  Takaisin