Seuraa meitä somessa:

Ossi Rumpunen palaa sittenkin liigakentille - TUTO Volleylle liigakokemusta

11.06.2021

Ossi Volley, kuten keskustelupalstoilla ehdotettiin, tai siis TUTO Volley on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen yleispelaaja Ossi Rumpusen kanssa. 32-vuotias Rumpunen on jo kahden kauden ajan kuulunut turkulaisjoukkueen ehdottomiin avainpelaajiin.

Ennen siirtoaan TUTO Volleyin riveihin 188-senttiselle yleispelaajalle kertyi kokemusta Mestaruusliigan peleistä peräti 10 kauden ajalta hänen kasvattajaseuransa Raision Loimun paidassa. Rumpunen ehti myös tuona aikana toimia raisiolaisjoukkueen kapteenina. Ulkomaan kentät tulivat myös tutuiksi, kun yleispelaaja pelasi kahtena kautena Saksan Bundesliigassa.
Viime kaudella Ykkössarjassa Rumpunen esiintyi tasaisesti korkealla tasolla ja paukutti Torneopalin tilastojen mukaan 23 ottelussa yhteensä 299 pistettä, joka on keskimäärin 13 pistettä ottelua kohden. Pelaamisen tuoma nautinto sai Ossin pyörtämään jo varmana pitämänsä päätöksen.

- Pari vuotta sitten tein päätöksen liigauran päättämisestä. Tähän kevääseen asti oli itselle täysin selvää, että se päätös pitää. Kevään ja oikeastaan koko kauden aikana nautin pelaamisesta niin paljon, että kypsyi ajatus jatkaa ehkä sittenkin vielä. Joukkuehenki oli niin hyvä, että jokaisiin harjoituksiin ja peleihin pystyi menemään hymyssä suin. Tiedän, että sama jatkuu tulevanakin kautena, ellei vielä jopa parane, Rumpunen totesi.

Lisää aiheesta TUTO Volleyn nettisivuilta


TUTO Volleyn sopimustilanne 11.6.2021
Ossi Rumpunen (YP)
Karri Kutinlahti (KT)
Tino Vuori (H)
Einari Koivisto (H)

Ruslan Zhbankov (PV)
Juha Lönnqvist (V)
Marko Eko (V)
Oskari Eko (UTJ)

  Takaisin