Seuraa meitä somessa:

Oulun Superlauantai 10.11.

12.09.2018

Lentopalloseura ETTA järjestää järjestyksessään kolmannen Superlauantain Oulun Energia Areenalla lauantaina 10.11.2018. Tänä vuonna konsepti jatkuu samana viime vuoden tapaan ja tapahtuma tehdään yhteistyössä Oulun Luistinseuran kanssa.

Superlauantai kattaa saman päivän aikana kaksi huippuottelua. Ensin on vuorossa miesten Salibandyliigaa, kun OLS kohtaa Salibandyliigan kestomenestyjän Seinäjoen Peliveljet. Tämän jälkeen ETTA kohtaa fuusioseura Savo Volleyn myöhäisemmässä ottelussa. Tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin vetää Raksila täyteen yleisöä ja tällä kertaa onnistua siinä!
Juniorit myyvät lippuja tapahtumaan

Tapahtuma on oiva mahdollisuus Oulun alueen junioriseuroille kerätä varoja toimintaansa. Lippuja annetaan ennakkoon myyntiin kaikille halukkaille junioriseuroille lajirajoista riippumatta. ETTA puolestaan hoitaa tapahtuman aitiomyynnin sekä vip-myynnin yhteistyössä OLS:n kanssa.

Myös Oulun Kärpät on mukana tapahtuman toteuttamisessa. Tämä takaa sen, että jäähallin ravintolapalvelut, vip-tilat ja aitiot toimivat täydellä teholla koko palloilun täyteisen päivän ajan.

Ohjelma 10.11.2018:
Salibandyliiga: OLS-SPV klo 14.00
Mestaruusliiga: Etta-SaVo klo 17.30
Koko päivän lippu maksaa ennakkoon 16€. Tapahtumaan ovelta ostettavat liput ovat 20€.

  Takaisin