Seuraa meitä somessa:

Outi Polso jatkaa WoVon liberopaidassa

11.09.2019

Mestaruusliigakauden lähestyessä WoVo Rovaniemi sai solmittua viimeisiä pelaajasopimuksia, kun Outi Polso kiinnitettiin jatkamaan liberon roolissa. Myös Julia Mäkipörhölälle sorvattiin pelaajasopimus liigajoukkueen kanssa.

WoVo sai kiinnitettyä tärkeän palasen alkavan kauden liigajoukkueeseensa, kun kokenut 32-vuotias Outi Polso kirjoitti nimen alle jatkosopimukseensa. Joukkueen kantavana voimana toiminut Polso on harjoitellut joukkueen mukana läpi kesän ja aloittaa nyt kolmannen kautensa WoVon riveissä.

Valmennusjohto otti Polson jatkon vastaan enemmän kuin tyytyväisenä. Kokeneena pelaajana Polso pystyy tuomaan rauhallisuutta pelikentälle ja esiintymään tasaisesti illasta toiseen.

Laajuutta liigajoukkueeseen tuo myös pellolaislähtöisen Julia Mäkipörhölän sopimus. 17-vuotias WoVo-kasvatti pääsi debytoimaan viime kaudella Mestaruusliigassa kehityspelaajana. Tällä kaudella Mäkipörhölän tavoitteena on ottaa askelia eteenpäin ja taistella pelipaikasta pelaavassa kuusikossa.

Hakkurin tontille kaavailtu Mäkipörhölä pystyy tarvittaessa pelaamaan myös keskitorjujan paikkaa, joten monipuolisesta lahjakkuudesta on kyse. Mäkipörhölä on WoVon liigajoukkueen kuudes lappilaispelaaja Aliisa Kähkölän, Petra Salmelan, Alisa Laineen, Janette Niemelän sekä Viivi Pyhäjärven ohella.

Kaksi viikkoa ennen sarjakauden alkua WoVolla on koossa 13 pelaajasopimusta. Valmennuksen mukaan paikkoja voisi olla avoinna vielä kahdelle pelaajalle, mutta pääpiirteittäin joukkue on näiden sopimusten myötä kasassa ja valmis Mestaruusliigaan. Kauden avausottelun WoVo pelaa Pölkky Kuusamon vieraana keskiviikkona 25. syyskuuta.

  Takaisin