Seuraa meitä somessa:

Pälkäneellä järjestetään liigapeli

20.01.2020

LP Kangasala kohtaa Woman Volleyn Kostia Areenassa 14. helmikuuta.

Kun LP Kangasala pelasi syksyllä 2018 harjoitusottelun vastavalmistuneessa Kostia Areenassa, valmentaja Arttu Keränen heitti ilmoille ajatuksen Pälkäneellä pelattavasta liigakamppailusta.

Uusi halli keräsi silloin vuolaat kehut Keräseltä ja vastustajana olleen Hämeenlinnan Lentopallokerhon luotsilta Matteo Pentassuglialta. Kangasalan ja Hämeenlinnan välinen kamppailu houkutteli paikalle noin 250 katsojaa.

Nyt idea on jalostunut todeksi. Kangasala pelaa Kostia Areenassa runkosarjaottelun Woman Volleyta vastaan perjantaina 14. helmikuuta klo 18.30.

Tämä järjestely sopi erinomaisesti WoVon valmentajalle Tuomas Alatalolle, jolla on kokemuksia Pälkäneestä sekä pelaajan että katsojan roolissa.

– Kaikkien liigaseurojen pitäisi irtautua välillä omasta ytimestä ja viedä kauden mittaan muutama peli jonnekin muualle. Pälkäne on meille ilman muuta järkevin vaihtoehto sijaintinsa ja viime kauden onnistuneen vierailun takia. Harjoituspelistä jäi hyviä kokemuksia, Keränen kuvaili.

Kangasala voitti silloin 3–0 ja vei myös päälle pelatun lisäerän.

– Halli on kaikin puolin hyvä ja sopivankokoinen. Toivottavasti saadaan väkeä liikkeelle mahdollisimman paljon.

Paikat tulivat entistä tutummiksi joulun alla, kun Kangasalan joukkue kävi treenaamassa Kostia Areenassa.

– Haluamme laajentaa reviiriämme Pälkäneen suuntaan ja edesauttaa omalta osaltamme Luja-Lukon herättämää lentopallobuumia, Kangasalan manageri Jorma Malm perusteli.

Luja-Lukko johtaa omaa lohkoansa kakkossarjassa hävittyään toistaiseksi vain yhden ottelun.

– Tämä on meille iso kunnia ja uusi aluevaltaus. Haluamme olla mukana suomalaisen lentopallon laaja-alaisessa kehittämisessä. Tässä on tuore esimerkki siitä, Lukon manageri Jari Perkiö painotti.

  Takaisin