Seuraa meitä somessa:

Pasi Hyvärinen Vantaa Ducksin liberoksi

11.12.2017

Lentopalloilun Mestaruusliigassa pelaava Vantaa Ducks ja pääkaupunkiseudulle asettunut Pasi Hyvärinen ovat solmineet loppukautta 2017 – 2018 kattavan sopimuksen ja hän on mukana jo VaLePa-pelissä keskiviikkona.

Pasi Hyvärinen toimii Herttoniemen Yhteiskoulussa liikunnan ja terveystiedon opettajana. Kunnostaan huolta pitänyt Hyvärinen on viihtynyt Vantaa Ducksin harjoituksissa koko syksyn. Ankkalaumassa on Pasille aiemmilta pelivuosilta tuttuja pelaajia Toni Kankaanpää ja Atte Kyrölä. Joukkue on ottanut hänet hyvin vastaan ja lopulta tuntui luontevalta tehdä loppukautta käsittävä sopimus.

Päävalmentaja Ismo Tuominen totesi sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, että on hienoa saada Pasi joukkueeseen.

- Meillähän on kauden aikana liberon paikalla pelannut neljä eri pelaajaa. Hyvärinen on harjoituksissa näyttänyt, että hän on edelleen todellinen huippulibero.

Nyt saattaa syntyä uusi vantaalaiskorsolainen sananlasku: Viides kerta toden sanoo.

Pasi Hyvärinen on aloittanut peliuransa Mestaruusliigan tasolla Paterin paidassa ja ensimmäisessä ottelussa vastustajana oli juurikin Korson Veto. Maajoukkuetason liberolla on takanaan 95 maaottelua ja 171 liigapeliä Paterin, Muuramen Lentopallon, Saimaa Volleyn ja Tiikereiden riveissä. Mestaruusliigan allstarsiin Hyvärinen on valittu 2009 ja 2015.

Kaudella 2014 – 2015 hän voitti uransa ensimmäisen Suomen mestaruuden Tiikereiden paidassa. Nyt eläinhahmoksi muuttuu ankka. Hyvärinen tuo Ducksin peliin rauhallisuutta vastaanottoon ja sen ryhmittämisen järjestämiseen. Henkinen kantti varmasti riittää tärkeissä palloissa. Jyväskylästä Helsinkiin töiden puolesta muuttanut opettaja kaipasi edelleen kovatasoista liikuntaa työn vastapainoksi. ”Liikuntaa, jossa saa vetää täysillä”.

Monilahjakas Hyvärinen on varmasti juuri se puuttuva palanen, jonka avulla ankkalauman peli lopullisesti loksahtaa kohdalleen. Näin runkosarjan jälkeisiin ratkaisupeleihin pääsy on edelleen joukkueen omissa käsissä.

  Takaisin