Seuraa meitä somessa:

Penttilä - Karjanlahti LP Kangasalan liberokaksikoksi

07.05.2024

Laura Penttilä jatkaa SM-hopeaa voittaneen LP Kangasalan liberona ja saa "parikseen" nuorten maajoukkueista tutun Elsi Karjalanlahden.

Ari-Matti Joen kommentit liberokaksikosta:

Laura Penttilä:

- Huippujuttu, että viime kaudella aloittamamme yhteistyö Lauran kanssa jatkuu ja saamme olla mahdollistamassa hänen kehittymistään jatkossakin.

- "Penalla" on loistava asenne työntekoon ja loputon kiinnostus oppia uusia asioita.
Hän on erinomainen esimerkki siinä, kuinka hän pelaajana miettii asioita usealta lähestymiskulmalta ja on valmis tekemään valtavan määrän toistoja oppiakseen harjoittelemansa asian.

- Hän on fiksu nuori nainen, joka on onnistunut mielestäni hyvin yhdistämään opiskelun ja ammattimaisen urheilemisen, johon sisältyy täyden työviikon verran harjoittelua viikossa.

- Penan merkitys joukkueellemme on tärkeä ja on aina hieno tulla hallille, kun hänen positiivinen läsnäolonsa saa muutkin ympärillä voimaan paremmin.
Hänen arvomaailmansa ihmisenä kohtaa hienosti LP Kangasalan arvot. Hän välittää aidosti ihmisistä ympärillään.

- Penankin kohdalla tuleva kesä ja naisten maajoukkuekomennus mahdollistaa kokemuksen karttumisen kovista peleistä ja kansainvälisestä tasosta.

Elsi Karjanlahti:

- Elsi kuuluu siihen nuorten urheilijoiden pieneen ryhmään, joille me Kangasalla pystyimme ja tietysti halusimme mahdollistaa laadukkaan harjoitteluympäristön ja siirtymisen tuleviksi vuosiksi arkeemme, jossa heille riittää haastetta laadukkaassa harjoitteluryhmässä.

- Näille nuorille on erittäin tärkeää, että he saavat kehittyä rauhassa ja tulla riittävän valmiiksi ennen kuin he pääsevät ottamaan suurta roolia Mestaruusliigassa.

- Elsi on todella urheilullinen yksilö, jolla on laajempaa lajitaustaa. Seuratessamme hänen pelaamistaan sekä keskusteluissa hänen valmentajiensa kanssa saimme hyvän kuvan hänestä.

- Elsin aloitteellisuus sekä käymämme keskustelut piirsi meille kuvan määrätietoisesta ja tavoitteellisesta nuoresta naisesta, joka päättäväisyydellään tulee saavuttamaan hienoja asioita elämässään.

- On hienoa, että LP Kangasala saa olla mukana tässä matkassa.

- Elsi on mukana U18 EM-kisajoukkueessa ja pääsee noissa Euroopan mestaruuspeleissä mittaamaan kansainvälistä tasoa. Tämä auttaa ymmärtämään hyvin mitä vaatii huipputasolle pääseminen.

  Takaisin