Seuraa meitä somessa:

PerPo pelaa maakuntaottelun marraskuussa Iissä

26.09.2022

Perungan Pojat pelaavat 26.11. Mestaruusliigan ottelun Hurrikaani-Loimaata vastaan Iissä.

“Meidän seura vie lentopallon ilosanomaa paikkakunnille, jossa ei ole pääsarjajoukkueita. Samalla halutaan innostaa alueen junioreita lentopallon pariin!”, seuran tuore puheenjohtaja Niko-Matti Koskela iloitsee.

Vuonna 2019 valmistunut Iin liikuntahalli, Iisi-areena, on monipuolinen liikunnan keskus Iin kunnassa. Lentopalloseura Etta on pelannut siellä maakuntaottelun aikaisemmilla kausilla ja ottelut ovat vetäneet mukavasti paikallisia katsomaan lentopalloa. Myös toinen paikallisseura Oulun Kisko on pelannut otteluita siellä.

“Nyt kun Etta ei jatka liigassa niin käynnistimme yhteistyön PerPon kanssa, koska halusimme jatkaa tätä perinnettä. Mukava saada pojat vierailulle tänne Iihin! Toivottavasti saamme lehterit täyteen!”, Iin kunnan vapaa-ajan päällikkö Pekka Suopanki kertoo.

Ottelua isännöi siis Iin kunta ja kunnalla onkin kokemusta hyvin järjestetyistä urheilutapahtumista. Me toivotaan, että alueen lentopallonnälkäiset seuraajat junioreista aikuisiin tulisivat paikalle kannustamaan pohjoisen joukkuetta voittoon. Urheilu yhdistää!

Laittakaa siis kalenteriin: 26.11. Klo 17:00.
Liput 10€ ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. PerPon kausikortilla pääsee otteluun.

  Takaisin