Seuraa meitä somessa:

PerPon ensimmäiset pelaajasopimukset allekirjoitettu

21.06.2022

Perungan Pojat ovat solmineet jatkosopimukset viime kauden ykköspassarille Lasse Jäntille sekä libero Jami Törrölle. Joukkueeseen saadaan myös uutta verta, kun libero Miro Rasinperä sekä passari Ari-Matti Puhakka liittyvät mukaan vahvuuteen.

Jäntti on tuttu kasvo PerPossa jo kahden kauden takaa. Viime kaudesta sisuuntuneena Lasse on valmis tulevan kauden haasteisiin.

- Viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon, joten sopivasti on nälkää lähteä siitä parantamaan, lupaa Jäntti.

Jäämme siis odottamaan, mitä temppuja Lassella on hihassaan ensikaudella. Jäntin kirittäjäksi on hankittu 19-vuotias ja 191-senttinen Ari-Matti Puhakka. Kajaanilaislähtöiseltä Ari-Matilta löytyy nuoresta iästään huolimatta kokemusta 2-sarjasta Kajaanin Kuohusta ja Puijo Wolleysta kuin myös viime kaudelta 1-sarjasta NaPa Volleystä. Varusmiespalvelun suorittamisen jälkeen oli oikea hetki ottaa askel kohti mestaruusliigaa meidän riveissä.

- Lähden innokkaana ja odottavaisena kohti seuraavaa kautta. Iso palo on taas päästä treenaamaan ja pelaamaan täysaikaisesti, kertoo Ari-Matti suoraan armeijan harmaista.

Libero-osastolla jatkaa Jami Törrö, joka sai roimasti kokemusta sekä oppeja viime kaudelta ja on valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Jami saa seurakseen viime kaudella Kyyjärven KyKy:ssä 1-sarjan mestaruuden voittaneen 22-vuotiaan ja 186-senttisen Miro Rasinperän. Rasinperä on saanut lentopallo-oppinsa Kuortaneelta ja hän on myös pelannut viimekauden alkupuoliskolla mestaruusliigaa Oulun Etta:ssa. Hän on innoissaan tulossa tänne Lappilaisen lentopallon kehtoon Rovaniemelle:

- Odottavin fiiliksin ollaan tulossa uuteen seuraan. Puitteet on Rovaniemellä kunnossa niin on hienoa päästä uusien tuttavuuksien kanssa rakentamaan tulevaa kautta, kertoo Miro

Odottavat fiilikset on myös PerPon leirissäkin ensimmäisistä sopimuksista.

- Saatiin molemmille pelipaikoille hyvä kaksikko. Kaikki pelaajat vielä nuoria, mutta molemmilla pelipaikoilla toisella on enemmän kokemusta liigasta ja toinen on lupaava haastaja, Niko-Matti Koskela pohtii.

PerPo / Henry Kestilä

  Takaisin