Seuraa meitä somessa:

Perungan Poikien verkolle lisää voimaa Yhdysvalloista

09.09.2022

Joukkueemme viimeiset palaset alkavat loksahdella paikoilleen sopivasti ennen kauden alkua. Treenit ovat jo täydessä vauhdissa ja joukkueella onkin hyvä “hööki” päällä tulevaa kautta ajatellen. Joukkueeseen on juuri saapunut Yhdyssvalloista lisävahvistusta, koska keskitorjuja Daniel Wetter on juuri saapunut Suomeen vahvistamaan joukkuetta.

Daniel on 23-vuotias ja 196-senttinen, atleettinen pelaaja, jonka ulottuvuus on 376cm. Käytännössä hän ylettää meidän seuran bussin katon reunalle valtavalla pompullaan ja pituudellaan. Daniel on pelannut kuusi vuotta Californian osavaltion yliopiston joukkueessa Northridgessä ja on valittu kahteen kertaan yliopistoliigan All-American tähdistöön.

Olen todella kilpailuhenkinen ja vaadin itseltäni paljon. Haluan auttaa minun joukkuetta sekä joukkuekavereita voittamaan. Toivottavasti saamme Perungan Pojat takaisin voittokantaan! kertoo Daniel.

Wetterin viime kauden yliopistojoukkueen valmentaja Jeff Campbell on kehunut häntä ohjelmansa kovimmaksi työntekijäksi, joka ei halua mitään muuta kuin olla paras mahdollinen pelaaja mitä pystyy. Wetter tappoikin palloa koko viime kaudella 47% prosentin tarkkuudella, joka oli koko liigan viidenneksi parasta.

Danielin seitsemäs pelivuosi alkaakin nyt täysin uusissa ympyröissä ja on innoissaan uudesta maasta. Hänkään ei ole koskaan aiemmin käynyt Suomessa.

Olen kuullut paljon hyvää tästä maasta. Odotan paljon uusia kohtaamisia ihmisten sekä fanien kanssa. Kaiken kaikkiaan on hienoa päästä kokemaan näinkin kaunis maa ihan omin silmin, toteaa Daniel

Tervetuloa Daniel meidän vahvuuteen! Meillä on keskitorjuja-osasto täydessä vahvuudessaan, ja seuramme onkin todella innoissaan lähdössä kohti tulevaa kautta. Harjoitusotteluitakin on pian luvassa, jossa saadaan jo esimakua tulevan joukkueen otteista. 

  Takaisin