Seuraa meitä somessa:

Petra Sahlberg jatkaa Puijon liberona

05.06.2020

Suonenjokelaisen libero Petra Sahlbergin jatko on hyvä merkki Puijolle. Lähialueen kasvattajaseurojen pelaajia on ilo nähdä Puijo Wolleyn riveissä.

Petra omaa varman vastaanoton ja pysyy rauhallisena tiukoissakin paikoissa. Petra on innokas harjoittelija, joten kehitystä on varmasti luvassa tulevallakin kaudella.

Päävalmentaja Jukka Lehtonen on tyytyväinen Petran päätöksestä jäädä Savoon.

- Petran jääminen Kuopioon on hieno juttu! Petra tuo paljon vahvuutta ja varmuutta vastaanoton puolelle. Puolustuspelaamisessa mentiin viime kaudella hyviä askelia eteenpäin ja nyt jatketaan samaan suuntaan. Petra tuo joukkueeseen lisäksi rauhallisuutta ja huolehtii joukkueen asioista kentällä ja kentän ulkopuolella.

Petra on viihtynyt hyvin Kuopiossa.

- No mitäpä sitä hyvää vaihtamaan! Valmennuskokonaisuus täällä on ollu mulle toimiva ja viime kaudella päästiin jo hyvään alkuvauhtiin kehityksen suhteen sekä pelillisesti, että fysiikan puolesta. Toivottavasti saisin tulevalla kaudella otettua taas askeleen eteenpäin, kun on löydetty oikeita juttuja, joita työstää. Lisäksi se, että valmennus ymmärtää myös opintojen osuuden lentopallon rinnalla on itelle tosi iso juttu. Joukkueestakin on jo nyt hyvä fiilis, vaikken kaikkia ole vielä tavannutkaan, innolla jo ootan että päästään vihdoin treenaamaa koko porukalla.

Puijo Wolleyn tiedote

  Takaisin