Seuraa meitä somessa:

Pitkänen ja Kuuselat jatkavat Akaassa

17.05.2019

Lentopallon Mestaruusliigan pelaajat ovat huilanneet muutaman viikon ajan. Joukkueiden taustalla työtään tekevät valmentajat, managerit ja toiminnanjohtajat sen sijaan tekevät pitkää päivää rakentaessaan joukkueita tulevalle kaudelle.

Akaa-Volleyn ei tarvitse olla huolissaan joukkueen keskitorjujatontin pitävyydestä. Jo viime kaudella seuraa edustanut ja syksyllä 25 vuotta täyttävä lähes kaksimetrinen Panu Pitkänen on ensimmäinen Akaa-Volleyn kanssa sopimuksen allekirjoittanut pelaaja.
Pitkänen pelasi Akaa-Volleyn paidassa jo ykkössarjassa. Myöhemmin Savossa liigakokemusta hankkinut keskipelaaja palasi Akaaseen viime syksynä ja osoitti kypsyneensä Mestaruusliigatasolle.

- Pitkäsen asenne on kohdillaan. Sekä onnistumiset että vähemmän kehuttavat suoritukset näkyvät miehen olemuksesta. Tunne on mukana pelissä. Olennaista kuitenkin on, että epäonnistumisten jälkeen hän keskittyy huolella jo seuraavaan palloon. Näin sen tulee ollakin, arvioi Akaa-Volleyn manageri Risto Lahti.

Pitkäsen otteista pääsevät ensi kaudella nauttimaan sekä joukkuetoverit että joukkueen johto ja faniporukat heti kauden alusta lähtien.

Myös kaksosveljet Mikko ja Teemu Kuusela jatkavat Akaa-Volleyssa. Edellinen on kehittynyt tasaisen varmasti pelinrakentajan roolissaan. Passit löytävät joukkueen hyökkääjien ulottuviin kerta kerralta tarkemmin.

Jälkimmäinen puolestaan vahvistaa Akaa-Volleyn yleispelaajakaartia. Nuoren miehen ponnistusvoima riittää hyvinkin liigatasolle. Onko alkava kausi Kuuselan läpimurtokausi? Se jää nähtäväksi.

- Kaiken kaikkiaan joukkueen rakentaminen kaudelle 2019-2020 on hyvässä kurssissa. Lisää uutisia on tulossa aivan lähipäivinä, lupaa Lahti.

  Takaisin