Seuraa meitä somessa:

Pölkky Kuusamo pohjosen ylivoimainen ykkönen

21.02.2019

Pölkky Kuusamo pelasi näytöstyyliin voittaen paikalliskamppailussa WoVon 3-0 vajaan tunnin kestäneessä ottelussa.

Toinen erä oli hiukan tasaisempi alkupuoliskoltaan Pölkyn hidastaessa tempoaan, mikä aiheutti muuten vähävirheiseen pelaamiseen 9 virhettä.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue teki neljä omaa virhettä ja kolmanteen vain kaksi. Zvonko Nikolic lepuutti joitakin avainpelaajiaan ja hakkuri Trine Kjelstrup pelasi vain kaksi ensimmäistä erää, joissa sai yhteensä 10 passia tehden pisteet 7/+7 70 % hyökkäysteholla.

Nea Haatainen kiitti peliajasta ja hyökkäsi kolmannessa erässä keskeltä 50 % tehokkuudella pisteet 5/+3. Myös Pölkyn kehityspelaajat Minna Uusi-Illikainen ja Anni Karjalainen saivat reippaat kannustukset hyvästä peliesityksestään. Hakkurin paikalla Trineä tuurasivat Jonna Wasserfaller ja Uusi-Illikainen.

Vierailija WoVo oli ottelussa vaikeuksissa vastaanoton kanssa ja Pölkky syötti peräti 16 ässää. WoVon parhaana palkittiin Ekaterina Klimova pistein 9/+8, 67 % hyökkäysteholla. Muu rovaniemeläisjoukkue jäi tehoiihin 13/-20, 17 % hyökkäystehoilla.

Nea Haatainen, Pölkky:

- Oli hyvä fiilis pelata. Pelikaverit ovat mukavia ja kannustavia. Lähdimme hyvällä syötöllä peliin jotta saamme pidettyä vastustajan keskipelaajat kurissa.

Ekaterina Klimova, WoVo:

- Kiva pelata, mukavia muistoja Kuusamosta. Pölkky syötti hyvin ja vastaanotossamme oli ongelmia, mikä näkyi hyökkäystehoissamme. Teemme kovasti töitä loppukautta ja liigakarsintaa varten.
- Aseteemme muuttui ehkä paremmaksi kun Teemu (Mäkikyrö) tuli valmennukseen.

Teemu Mäkikyrö, päävalmentaja WoVo:

- Pelaajat kommentoivatkin jo tärkeimmät. Meillä on oma prosessi kesken asioissa, joissa olemme perässä muita. Jatkopallopelaamisessa ensimmäisen ja toisen kosketuksen laatu on huono.

Zvonko Nikolic, päävalmentaja Pölkky:

- Hallitsimme peliä ja saimme kolme pistettä. Tärkeää oli saada kotivoitto. Hiukan pettynyt olen, että emme päässeet testaamaan muutamia harjoiteltuja asioita, sillä vastustaja taipui ja antoi jonkin verran periksi.
- Haluan antaa peliaikaa kaikille pelaajille ja lepuutimme vähän tärkeimpiä pelaajiamme. Takakentältä haluamme lisää mahdollisuuksia hyökkäyksiimme.

Parhaat pelaajat:
Mia Swanegan Pölkky, Ekaterina Klimova WoVo

Pölkky Kuusamo - WoVo 3-0
25-12, 25-18, 25-7
Pölkky: Lambert 13/+4, Swanegan 11/+9, Wasserfaller 9/+6
WoVo: Klimova 9/+8, Schoene 5/-4, Hirvonen 3/-6

LähiTapolan pisteet
3 Swanegan, Pölkky
2 Nogueras, Pölkky
1 Lambert, Pölkky

PROlibero
Moncks Pölkky

Ottelutilasto

Kuvat: Jouni Ronkainen / Pölkky

  Takaisin