Seuraa meitä somessa:

Pölkky Kuusamolle kolme pelaajasopimusta

15.04.2019

Joukkueessa jatkavat edellisen kauden ässäkuningatar keskipelaaja Jonna Wasserfaller. Toisena passarina jatkaa Venla Huurne. Molempien sopimukset kattavat ensi kauden. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy toisen liberon paikalle paluumuuttaja Milka Koskenkorva.

Milka on seuran oma kasvatti ja on mukava saada hänet palaamaan kotimaisemiin, toteaa joukkueen manageri Harri Määttä.

Jonna Wasserfaller

- Oli helppo päätös jäädä toiseksi kaudeksi Kuusamoon. Olen tuntenut oloni tervetulleeksi ensimmäisestä päivästä lähtien. Kuusamolaiset ja seuraväki pitävät meistä hyvää huolta. Saavutimme jotain hienoa tällä kaudella ja nyt voin vain odottaa innolla vieläkin parempia tuloksia ensi kaudella.

Venla Huurne

- Mukava jäädä vielä Pölkkyyn pelaamaan. Kuusamosta on tullut itselle jo melkein toinen koti.Viihdyn hyvin pohjoisessa. Innolla odotan jo uutta kautta ja uusia haasteita!

Milka Koskenkorva

- Kiva palata muutaman vuoden jälkeen kotimaisemiin ja kasvattajaseuraan. Niin paljon mukavia muistoja Kuusamosta! Ensi kaudelle toivon tietenkin menestystä joukkueena. Odotan innolla myös kovia harjoituksia ja pelejä sekä sitä kautta mahdollisuutta kehittyä vielä lisää lentopalloilijana.

  Takaisin