Seuraa meitä somessa:

Pölkky vahva erien ratkaisupalloissa

15.10.2020

Pölkky ei ole vielä hävinnyt yhtään erää kauden kolmessa kotipelissään. LP-Vampula taisteli hyvin Pölkkyä vastaan, mutta Pölkky vei voiton rutiinisuorituksella eikä joutunut laittamaan ihan parasta konettaan käyntiin: 3-0 (25-21, 25-21, 25-21).

Kahden ensimmäisen erän loput Pölkky pelasi erittäin vahvasti. Kolmannessa erässä Pölkyn peli kulki mainiosti kymmenen pisteen johtoasemassa 17-7. Tuomas Alatalo kierrätti pelaajistoaan ja vierasjoukkue käytti heti tilaisuutensa hyödyksi hyvällä kirillä. LP-Vampula peli paranee ja tänään heidän syöttöpeli oli vahvaa.

Pölkyn onnistujia olivat yleispelaajina 7 ässää takonut Jessica Kosonen (17/+10) ja joukkueen parhaana palkittu kovaiskuinen Viivi Pyhäjärvi (17/+14). Ella Autere poimi viisi torjutapistettä. LP-Vampulasta parhaana palkittiin yleispelaaja Veera Hämäläinen, jonka hyökkäysteho oli mainio 47 %. Veeran plusmiinussaldoa pudotti Jessica Kososen painavat syötöt. Hakkuri Taylor Milton teki pisteet 12/+5, mutta tarttui torjuntaan viisi kertaa.

Viivi Pyhäjärvi, Pölkky:

- Hyvä peli meiltä ja kolme pistettä maistuu kyllä. Tänään pelimme käynnistyi vähän hitaasti, emmekä meinanneet saada konetta käyntiin. Olisimme voineet aloittaa agressiivisemmin. Kolmanteen erään saimme hyvän startin. Vampula syötti myös kovaa. Oma kauden paras peli ja yhteispeli passareiden kanssa paranee koko ajan.

Veera Hämäläinen, LP-Vampula:

- Kuusamo oli edellä joka osa-alueella. Paransimme edellisestä pelistä, mutta emme tarpeeksi. Oma peli oli vähän ailahtelevaa. Entiseen kotisaliin oli mukava tulla pelaamaan.

Darko Dobreskov, päävalmentaja LP-Vampula:

- Tämä oli parasta peliämme mihin pystymme tällä hetkellä. Emme ehdi nyt paljoa harjoittelemaan kun on useita pelejä samalle viikolle. Sitten pääsemme normaalin yhden pelin viikkorytmiin.

Tuomas Alatalo, päävalmentaja Pölkky:

- 3-0 voitto lämmittää, vaikka ei tämä ollut meiltä mikään huippupeli. Torjunta-puolustuspelaamisessa pystymme kyllä parempaan. Tänään oli pientä lepsuilua ja Vampula syötti aika kovaa. Venla (Huurne) pyöritti peliä hyvin puolitoista erää ja kolmannessa erässä olimme tarpeeksi agressiivisia. Valmentajana meinasin sekoittaa hyvän kolmannen erän, mutta pelaajia täytyy ajaa sisään koska kaikkia tarvitaan vielä.

- Nyt alamme valmistautumaan lauantain Kangasala-peliin. Ihan odottavin mielin olemme että nähdään millaista heidän peli on paikanpäällä nähtynä. Kovasti sitä on ainakin hehkutettu.Pölkky - LP-Vampula 3-0 (25-21, 25-21, 25-21)
Pölkky: Pyhäjärvi 17/+14, Kosonen 17/+10, Malik 15/+7
LP-Vampula: Milton 12/+5, Hämäläinen 9/0, Riikonen 8/0
Ässät 12-9 , syöttövirheet 11-7, torjunnat 9-3, hyökkäys% 51-41, vastaanotto% 49-38

Pistekilpailu:
3 Pyhäjärvi Pölkky
2 Kosonen Pölkky
1 Huurne Pölkky

PROlibero
Milka Koskenkorva Pölkky

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

Kuvat: Jouni Ronkainen

  Takaisin