Seuraa meitä somessa:

Pölkky vei ensimmäisen puolivälierän

04.12.2017

Pölkky Kuusamo otti puhtaan 3-0 (25-16, 25-18, 25-20) -kotivoiton naisten Suomen Cupin puolivälierien ensimmäisessä ottelussa Puijo Wolleyta vastaan maanantaina.

Toinen puolivälierä pelataan keskiviikkona Kuopiossa. Otteluparin voittaja etenee välieriin, jossa se kohtaa Oriveden Ponnistuksen 5.1. Turussa pelattavassa Final4:issa.

Hannu Lahtoniemi, valmentaja Puijo:

- Ihan hyvä haasto meiltä liigan kärkipään joukkuetta vastaan. Ei lähdetty nöyristelemään vaan otimme kaiken ilon irti mitä otettavissa oli. Syöttöpelimme ei ollut ihan sitä mistä puhuttiin ja toiseen peliin pitää syöttöä parantaa. Ilmaiseksi emme voittoa lahjoita.

Tuomas Alatalo, päävalmentaja Pölkky:

- Puijolle pitää nostaa hattua hyvästä taistelusta. Syöttö-vastanottopelissä olimme selkeästi edellä vastustajaa. Siirille (Vehmanen, 4 torjuntaa) ja Venlalle (Huurne) oli ensimmäinen kokonainen ottelu ja olen iloinen heidän onnistumisista.

Sanni Määttä (Puijo), oli mukava nähdä sinut jälleen pelaamassa Kuusamossa. Miten kommentoit peliä?

- Hyvä fiilis oli pelata. Meillä ei ollut paineita ja jätimme ne Pölkyn joukkueelle. Ei ollut kuitenkaan meidän parasta pelaamista.
- Huomasi, että oli pitempää torjuntaa vastassa kuin 1-sarjassa ja hyvin vastustaja puolusti. Omaan peliin olen ihan tyytyväinen.

Mitä aiotte parantaa toiseen peliin?

- Syöttöä pitää parantaa ja tarkkuutta pieniin asioihin. Kovuutta myös lisää.

Venla Huurne, Pölkky:

- Meiltä oli parempaa peliä kuin eilen (Orpoa vastaan). Vastaanotto toimi hyvin ja hyökkääjät tekivät pisteitä kunhan passi oli oikeasa suunnassa. Kiva päästä pelaamaan kokonainen peli. Näkyy kyllä, että treenaaminen on jäänyt vähälle.

Parhaat pelaajat
Elina Heiskanen, Puijo
Essi Helminen, Pölkky

Parhaat pistenaiset
Pölkky: Helminen 20/+15, Green 11/+11, Prokopenko 11/+7
Puijo: Koivusaari 11/+4, Heiskanen 8/+6, Määttä 7/0

Ottelutilasto

  Takaisin